Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Svájcban tényleg létezik...

Svájcban tényleg létezik eutanázia-turizmus, magyarként mehetnék oda?

Figyelt kérdés
okt. 14. 18:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
30%
Remélem igen. Állítólag Hollandiában is lehet kérni
okt. 14. 18:51
 2/12 anonim ***** válasza:
82%
Elvileg lehet eutanáziát kérni külföldiként is, de csak indokolt esetben, a rossz kedvem van ez elég. (Meg természetesen nem ingyen van, és nem olcsó)
okt. 14. 19:17
 3/12 anonim ***** válasza:
63%
Elég indokolt, ha soha nem szerettem élni és ezen pszichiáter és pszichológus sem tudott segíteni ? Autista vagyok. Kínzás az életem
okt. 14. 21:46
 4/12 anonim ***** válasza:
63%
NEM, ez nem indok.
okt. 14. 22:27
 5/12 anonim ***** válasza:
Es mennyibe kerul vajon?
okt. 14. 23:43
 6/12 anonim ***** válasza:
Súlyos betegeknek van erre lehetösége, másnak nem.
okt. 15. 07:44
 7/12 anonim ***** válasza:
56%
Érdekes turizmus ez, ahol csak beutazás van. ;-)
okt. 15. 10:16
 8/12 anonim ***** válasza:

A kifejezés nem létezik, nem "eutanázia-túrismus", csak egyszerüen lehetöség eutanáziára.

De komoly feltételei vannak, már csak ezért is hülyeség túrizmusnak mondani

okt. 15. 15:24
 9/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy olcsóbb Rióba utazni és estefelé sétálni egyet a Rocinha negyedben, néhány ékszerrel a nyakban, vagy a kézen.
okt. 15. 23:46
 10/12 anonim ***** válasza:

"Súlyos betegeknek van erre lehetösége, másnak nem"

Ez nem igaz. Súlyos depressziósoknak is engedélyezték már. Egy autista nőnek is. Csak bizonyítani kell, hogy voltál pszichiáternél és hiába csinál veled bármit is. Hollandiában legalábbis nemcsak a halálos betegeknek engedélyezik. Egy svájci klinikát is hoztak már hírbe emiatt. Van egy türelmi idő, és ha addig sem gondolod meg magad, mondjuk 1 év, akkor mehet a dolog részükről. 4-8 milla + utazás + szállás. Ha el akarod temettetni magad, akkor az is pénz és a haza jutattás is. Nekem az is jó lesz, ha belevágják a hamvaimat egy folyóba. Már csináltak ilyet az egyik klinikán állítólag. Én is erre gyűjtöm a pénzt

okt. 18. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!