Az normális dolog, hogy ugyan jelenleg nem akarok öngyilkos lenni, viszont mindenképp szeretnék olyan célszerszámot vagy szert beszerezni (pl. lőfegyver, cián vagy pentobarbitál) amivel a jövőben csak egy karnyújtásnyira lenne a halál?
2
Hidd el nekem hogy az nem fog működni. Ma már minden gyógyszer olyan hogy minél nehezebben lehessen túladagolni, meghalni bele, pont az ilyenekért. Még ha túl is adagolod magad, nagyon nagy eséllyel nem fogsz meghalni csak a májadat, veséidet fogod vele tönkretenni és utána még fájdalmasabb, nyomorultabb lesz az életed. Ráadásként meg még kapsz majd pár hét zártosztályt.
5
Nagyon komoly és nehéz életed lehet hogy egy masszázzsal akarod elintézni az emberek problémáját. Ez még a szerezz barátnőt/járj szabad levegőre "tanácsokat" is übereli.
4
A vagdosás, túladagolás nem valódi módszer. A kötél működhet, de nem akarok az erdőbe járkálni, én olyan módszerre gondoltam amit otthon bármikor el lehet végezni, itthon meg nincs is még stabil pont sem amire fel lehet kötni magam. Bár ha nyilván annyira lent lennék akkor nem tartana vissza egy kis túra. Az meg már nem igen fog érdekelni hogy ki, hogy fog megtalálni. Előbb-utóbb meg úgy is megtalálják az embert és akkor már lehet jobb hogyha hamar találnak meg egy még egyben lévő friss hullaként nem pedig egy szétrohadt, azonosíthatatlan valamiként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!