Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az normális dolog, hogy ugyan...

Az normális dolog, hogy ugyan jelenleg nem akarok öngyilkos lenni, viszont mindenképp szeretnék olyan célszerszámot vagy szert beszerezni (pl. lőfegyver, cián vagy pentobarbitál) amivel a jövőben csak egy karnyújtásnyira lenne a halál?

Figyelt kérdés
Például arra az esetre ha valami gyógyíthatatlan, fájdalmas betegségem lesz vagy ha mondjuk olyan szorult helyzetbe kerülök amiből nem lehet kilábalni. Meg úgy maga az érzés is megnyugtatna hogy bármikor kiléphetek az élet játszmájából. Ez elítélendő dolog?

okt. 12. 09:06
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Semmiképpen sem normális dolog. Beszélned kéne erről egy szakemberrel.
okt. 12. 09:23
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
Én sokat gondolok az öngyilkosságra,de egyelőre nem szerzek be semmit,gyógyszer túladagolásra gondoltam.
okt. 13. 17:55
 3/8 A kérdező kommentje:

2

Hidd el nekem hogy az nem fog működni. Ma már minden gyógyszer olyan hogy minél nehezebben lehessen túladagolni, meghalni bele, pont az ilyenekért. Még ha túl is adagolod magad, nagyon nagy eséllyel nem fogsz meghalni csak a májadat, veséidet fogod vele tönkretenni és utána még fájdalmasabb, nyomorultabb lesz az életed. Ráadásként meg még kapsz majd pár hét zártosztályt.

okt. 14. 12:06
 4/8 anonim ***** válasza:
De ha olyan helyen tenné meg ahol nem találja meg senki? Pl el megy pár várossal arrébb és be megy egy nagy erdőbe le tér az ösvényről, és ott köti fel magát, vagy ott adagolja túl magát, vagy ott vágja a legmélyebb sebét, hogy elvérezzen, vagy ott lövi le magát ahol csak a fán lévő madarak hallják, utánna ők is el repülnek... hidd el úgy is lehet csinálni hogy sikerüljön és ha valaki tényleg meg akarja tenni, meg is fogja tapasztalat (nekem 1x sikertelen volt... mert otthon probalkoztam vele haha.. de na meg 1x oda jutok az 100 hogy sikerulni fog) :) tovabbi szep napot
okt. 19. 15:22
 5/8 anonim ***** válasza:
66%
Kérj egy masszázst valakitől! Hidd el, segíteni fog!
okt. 20. 14:18
 6/8 A kérdező kommentje:

5

Nagyon komoly és nehéz életed lehet hogy egy masszázzsal akarod elintézni az emberek problémáját. Ez még a szerezz barátnőt/járj szabad levegőre "tanácsokat" is übereli.

4

A vagdosás, túladagolás nem valódi módszer. A kötél működhet, de nem akarok az erdőbe járkálni, én olyan módszerre gondoltam amit otthon bármikor el lehet végezni, itthon meg nincs is még stabil pont sem amire fel lehet kötni magam. Bár ha nyilván annyira lent lennék akkor nem tartana vissza egy kis túra. Az meg már nem igen fog érdekelni hogy ki, hogy fog megtalálni. Előbb-utóbb meg úgy is megtalálják az embert és akkor már lehet jobb hogyha hamar találnak meg egy még egyben lévő friss hullaként nem pedig egy szétrohadt, azonosíthatatlan valamiként.

okt. 20. 20:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Az első 2 opció is működik ha az ember jól csinálja
okt. 21. 06:07
 8/8 anonim válasza:
66%
OCD?
okt. 31. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!