Miért jönnek random olyan gondolatok a fejembe hogy most meg kell olnom magam vagy fel kell vagjam az ereim meg hasonlo dolgok?
Hirtelen jonnek szerintetek lehet azert mert menekulni szeretnek. De nem akarok meghalni csak mar nem erzem jol magam a kornyezetembe.
16/L
Kb 10 eves koromtol vannak ilyen gondolataim volt h vagdostam is magam. Legyszi csak segito komment legyen es nem kerek ide vallasos embereket mert csak azok azt mondjak hogy Isten segit meg nem tudom nem vagyok vallas ellenes de nekem nem a vallasra van szuksegem attol meg mert hiszek valamiben nem lesz jobb.
Nekem is ilyen gondolataim vannak, csak nálam pontosan tudom az okát, és azt is, hogy nekem ebből már nincs kiút. Te ne juss el idáig.
Én még idén elmegyek, mert minden napot úgy vészelek-kínlódok át, kilátás nincs, a munka értelmetlen, pénzem sosem lesz, a sok tanulás felesleges volt, és szinte állandóan fáj mindenem. Megváltás lesz elmenni.
De te ne juss el idáig, 16 évesen még van remény ezt elkerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!