Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért jönnek random olyan...

Miért jönnek random olyan gondolatok a fejembe hogy most meg kell olnom magam vagy fel kell vagjam az ereim meg hasonlo dolgok?

Figyelt kérdés

Hirtelen jonnek szerintetek lehet azert mert menekulni szeretnek. De nem akarok meghalni csak mar nem erzem jol magam a kornyezetembe.

16/L

Kb 10 eves koromtol vannak ilyen gondolataim volt h vagdostam is magam. Legyszi csak segito komment legyen es nem kerek ide vallasos embereket mert csak azok azt mondjak hogy Isten segit meg nem tudom nem vagyok vallas ellenes de nekem nem a vallasra van szuksegem attol meg mert hiszek valamiben nem lesz jobb.

okt. 6. 23:27
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
Ha szeretnél beszélgetni, nyugodtan írj nekem. Én is hasonló problémákkal küzdök 16L ☺️
okt. 12. 10:09
 12/14 anonim ***** válasza:
Van valami hobbid?
okt. 17. 14:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Ez azért már elég súlyos depressziós tünet, van pszichológus szakember az iskolában vagy olyan akivel tudsz beszélni ezekről?
okt. 17. 16:14
 14/14 anonim ***** válasza:
79%
Kedves 10es nem tudom hány éves vagy, de neked sem késő változtatni & segítséget kérned kitartást mindenkinek
nov. 5. 06:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!