Ez a Kroó Zita nevű Hír TV-s, Pesti Srácokos "riporter" miért nem fogja fel, hogy egy halotton gúnyolódik, mikor azt mondja, hogy Karsai Dánielnek csak ki kellett volna varnia a halált?
Kiragadsz egy mondatot az összefüggéseiből, és számon kéred.
Igen! A beteg ki kell várja a végét.
Ha engednék az orvos által a beteg kérésére elkövetett gyilkosságot, az egyenes út a felé, hogy pl. “jót akaró” rokon meghamisítsa a beteg akaratát, vagy az intézmény, hogy ne kelljen évekig tartani a beteget, csalással eltegye láb alól.
Nyugaton már arra is van példa, hogyaz egészséges újszülöttet megölik, “abortálják”.
Eljutnának a legális gyilkossággal való elintézeshez: öreg, senkije sincs,; sokba kerül az ápolása, akkor le vele.
Karsait értem, de nem érthetem meg.
Az orvos feladata a gyógyítás és nem a kivégzés.
"Nyugaton már arra is van példa, hogyaz egészséges újszülöttet megölik, “abortálják”."
Nincs ilyen, köszönjük a hazugság terjesztését.
#4 Remélem igazad van és ez a döntés már nem él, de pár éve még lehetséges volt.
"Andrew M. Cuomo, New York kormányzója január 23-án bejelentette, hogy a képviselőház elfogadta a Reproduktív Egészségügyi Törvényt. Ennek értelmében az anyák egészen a születés pillanatáig eldönthetik, hogy megszülik vagy abortálják gyermeküket.
Január 22-én, kedden életbe lépett az a törvényjavaslat, amelynek értelmében New York államban egészen a születés pillanatáig lehet abortuszt végezni. "
Megjegyzem, nálunk a terhesség 12. hetéig lehetséges az abortusz, ezt különleges esetekben, az anya védelmében vagy sérült magzatnál lehet 16 hetes korig tolni.
Az USA jelentős részén az abortusz a terhesség 22. hetéig elvégezhető.
Ehhez tedd hozzá azt, hogy 11 hetesen már a magzatnak minden végtagja ki avn fejlődbve és azt mozgatja is - láttam a saját gyermekemet ultrahangon, akkor már egy apró pici emberke és még 1 hétig nálunk is darabokra lehet vágni ha abortuszt végeznek.
Az egyik unokahúgom pedig 24 hetesen született meg. Most kezdi majd az iskolát jövőre, teljesen ép, okos kislány.
Én most összehasonlítanám ezt a nőt Karsai Dániellel. Csak azért, hogy mennyire tisztességtelen játszma cinikusan kritizálnia Karsait, aki már nem tudja megvédeni magát.
Karsai Dániel egy ismert és elismert független alkotmányjogász volt.
Ez a nő ki is?
Mennyire is független?
Karsai Dániel egy fontos, bár megosztó témában küzdött.
Ez a nő miért is?
Karsai beteg volt, gyógyíthatatlan ALS-ben szenvedett.
Ez a nő is beteg, csak ennek a nőnek nem testi, fizikai betegsége van mint Karsai Dánielnek volt, hanem az elméje beteg.
Kövérről is hasonlókat tudnék írni. Csak mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!