Magyar Péter miért rázza le a közmédia riportereit folyamatosan azzal hogy propagandamédia? Nem lenne sokkal hitelesebb ha őszinte és becsületes válasszal leoltaná a riportereket?
Szerinted mégis mi lehet az oka, hogy egyetlen nem kormánypárti sem hajlandó, csak élő adásban szerepelni?
Mert a lakájmédia propagandistái a hírhamisító főnökükkel az élen célzatosan úgy vágnak meg minden felvételt, hogy a végén lejáratás legyen belőle.
Azok meg nem riporterek. Ahogy azok sem, akik dr. miniszterelnöknek szépen benyalósan alákérdeznek.
ma 09:05
mert amit felvettek élőbe, utána nem lehet úgy összevágni és leadni? aki a vágott felvételt nézi úgy se fog utána járni mi az eredeti.
"Nem lenne sokkal hitelesebb ha őszinte és becsületes válasszal leoltaná a riportereket?"
Az elég őszinte és becsületes válasz, hogy nevén nevezzük a dolgokat. A közmédia egyértelműen propagandamédia. Ez egyszerű tény.
Riporter: Azt mondta, beengedné a migránsokat?
Alany: Nem mondtam, hogy beengedném a migránsokat.
Leadott verzió: (Nem mondtam, hogy) BEENGEDNÉM A MIGRÁNSOKAT.
Azért nevezi őket propagandistáknak, mert azok. Persze tudjuk hogy a FideSShez hasonló nácik nagyon nem szeretik ha valaki kimeri mondani róluk az igazságot, gyalázkodni és dehumanizálni csak nekik van joguk teljes népcsoportokat, de isten ments hogy valaki ezért féregnek nevezze őket!
A fideszes személyisèg: Nulla önkritika, lelketlensèg ès mellè hihetetlen nagy arc
ma 11:36
Ezzel nem vitázom hogy ők azok, csak szerintem meggyőzőbb lenne ha valami föld alá oltással tenné, nem csak egyszavas visszaszólással.
Mint amikor volt valami fideszgyűlés aztán nagy ferónak bekiabáltak hogy: "milyen érzés orbán seggét nyalni"?
Valami jó odapörkölés kellene ezeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!