Orbán Viktor a beszédit miért úgy mondja, hogy folyamatosan szótagolva beszél?
Figyelt kérdés
szept. 25. 15:45
1/10 anonim válasza:
Hogy az IQ-bajnok alattvalói is megértsék.
2/10 anonim válasza:
1, mondjuk én szótagolva sem értem, hogy miről beszél, mert egyik mondata ütö a másikat...
3/10 anonim válasza:
régen hadart, vagy legalábbis nagyon gyorsan beszélt, ezt sikerült belőle "fejleszteni".
2: mondjuk leírni nem tudsz egy mondatot hiba nélkül, annyira nem meglepő, hogy nem érted...
4/10 anonim válasza:
Álmodott egy világot magának
Ott áll a kapuja előtt..."
5/10 anonim válasza:
Ez egy beszédtechnika, azok számára, akik egyébként hadarnak.
A médiából, sokan átvehetnék, gyakorolhatnák!
6/10 anonim válasza:
Hogy érthetőbb legyen, de leginkább azért, hogy jobban ki tudja emelni a mondandója lényegét.
7/10 anonim válasza:
Azt sem értem minek kell érhetőnek lennie, hisz még ő is megmondta: nem azt kell figyelni amit mond hanem amit csinál. Meg aztán, minek ma megérteni valamit mikor következő nap az ellenkezője lesz.
8/10 anonim válasza:
Hátha a baloldali agymosottak is megértenek belőle valamit - bár kétlem! Főleg a poloska hívők!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!