Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nagyon dühös vagyok, mit...

Nagyon dühös vagyok, mit tegyek, fogyasztóvédelemhez forduljak, kép alul?

Figyelt kérdés

[link]

augusztus 31.-én vettem a vecsési players roomban 1 quicksilver deszkás cipőt 9990ft volt (18000ft volt 2héttel azelőtt hogy megvettem) nagyon kényelmesnek bizonyult,és megszerettem,nos mivel ez egy ragasztott cipő 2 hét járkálás után elkezdett szépen az oldalán elengedni a ragasztás,elég szépen,mindegy gondoltam ott nem fog zavarni,+két hét múlva a cipőm talpa félig "leszakadt" nem gondolom hogy egy majd 10000 ft-os cipő 1 hónapig kellene hogy birja. Nagyon dühös lettem és visszamentem vecsésre hogy adják vissza az árát mert nem vagyok megelégedve ezzel a fo..ssal azt mondták elküldik javítani,mondom minek,mire visszajön megjavítva rá 2 két múlva szétszakad a másik... Az volt rá a válasza a kis k.vának hogy az autónak se mind a 4 kereke kap defektek háh :D mondom akkor bmeg elvittem az árkádba és ott bevették,a mellékelt papíron látszik hogy a csaj bejelölte hogy ha lehet ne javítsák,és szeretném visszakapni az árát... 21.-és adtam be a cipőt és ma hívtak hogy visszaküldték nem nyúltak hozzá... Mondom szuper,akkor mikor mehetek a pénzért? Azt mondja a cipőért kell mennem... mostmár legszivesebben bemennék és felgyújtanám a cipőt ott előttük,de sajnos nem tehetem meg,mert nem vagyok olyan anyagi körülményekbe,ezért vártam 15 napot és van pofájuk visszaküldeni és nem fizetik ki(megjegyzem a cipőbe még csak nem is futottam,mert nagyon vigyáztam rá) mit tegyek?

2010. nov. 4. 11:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én a helyedben oda állnék a bolt éle, és minden betérő vásárlónak elmesélném ezt. Aztán amikor már az 5.vásárló megy át a szomszédoz üzletbe csaktán átgondolják a dolgot.
2010. dec. 2. 07:55
 12/17 anonim ***** válasza:

ez micsoda szemétség

kitartás én szurkolok neked

2010. dec. 2. 12:48
 13/17 anonim ***** válasza:
07:55 ez kurv@ jóóóó, sztem csináld meg, kíváncsi vok mi fog történni!! Amúgy meg soha nem fogok a players roomban vásárolni:((
2010. dec. 2. 13:20
 14/17 Tinker Bell válasza:

Sajnálattal olvasom a történeted további fejleményeit.

Én a helyedben első körben Tisztelt Homár barátomat keresném fel (homar.blog.hu) és ott tenném közzé a történetem, majd amint megjelentették a cikket, küldenék egy levelet a Players Room magyarországi képviseletének, amiben belinkeltem a Homár cikkét.

Majd felkeresnék egy médiát. Nem tudom, hogy van-e még TV ügyvédje, de mondjuk őt, vagy valamelyik helyi újságot. Ők minden időben harapnak az ilyen történetekre.

Köszönjük, hogy megosztottad velünk a történeted, de várjuk a további fejleményeket!

Sok sikert!

2010. dec. 2. 15:17
 15/17 anonim ***** válasza:
Jó ötlet a bolt előtt strázsálás és a homar is,de ha az sem működne akkor az összes érintett arcába belevághatod a cipőt,addigra lehet úgy is darabokban lesz,juthat mindenkinek egy kicsit.
2010. dec. 2. 15:59
 16/17 A kérdező kommentje:
Beküldtem a tékozló homárnak,azok sem tettek semmit,még válaszra sem méltettak,lassan kéne mennem a cipőért és ha most megint beküldöm szervízbe,mivel ugye ismét javítatlan állapotban érkezett a cipő,újra 20-23 napot várhatok és ki tudja milyen munkát végeznek:( lehet tényleg az lesz,bemegyek és mindenkinek mondom hogy ez a nő becsapott,semmi jobb ötletem nincs! Egyébként a homárba tudjátok mit írtak nekem arra mikor kérdeztem "Miért nem teszik ki az én posztom"??? MERT NEM VAGY SIKERES EMBER... ennyit a színvonalról ott is :S
2010. dec. 3. 08:00
 17/17 anonim ***** válasza:

figyelj neked van igazad, sőt ez a nag yéleárazás is leeve gyanús, én is jártam már így elég márkás cipővel, h hirtelen 50 %-ért adták, aztán meg kiderült h azért mert eleve hibás széria volt

na de lényeg h megillet a pénz téged, csak mindenképpen írj be a vásárlók könyvébe, hogy ennek az egésznek maradjon nyoma, minél részletesebben ott írd le a történteket, hogy ne nagyon tudják letagadni. Aztán a másolattal meg a FogyvédFelügy, de 90%-ban az is elég szokott lenni, ha ezzel megfenyegeted őket. Sőt a bejegyzzés után inkább törekedj erre, mert nem tudni a FogyVédnél kinek milyen protekciója, összeköttetései vannak (én ezt is megjártam már egyszer .... ez itt magyarország, tudod).

2010. dec. 3. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!