Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Belvárosban 3. emeleti lakásba...

Belvárosban 3. emeleti lakásban állatkertet csinálhat a lakásból a szomszéd?

Figyelt kérdés
Az igénytelen szomszéd kiadta a lakását egy két kutyával rendelkező tagnak,mit lehet tenni? Reggeltől estig nincs itthon az albérlő,ugatnak a kutyák,nekünk a 3 hónapos gyerek nem tud aludni,stb,már szóltunk neki hogy vettese ki a hangszállait a kutyáknak vagy valamit csináljon velük. Mi nem vagyunk kötelesek az ő hóbortják megszenvedni. Hol lehet bejelentést tenni?
szept. 27. 14:24
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:
42-es most te leszel teritéken. Ők nem egészséges lelkületű emberek,abból itélve amit irtak. Még valamelyik szerencsétlen privátot is irt hogy nekem kölykömban a kutya az meg szent. Önmagukat minősitik. Ők beteg emberek! Miért? Mert normális ember ilyeneket nem ir,amit ők irtak.
szept. 27. 17:25
 42/46 anonim ***** válasza:
67%
Egyetértek, sok kutya "cukibb", mint egy gyerek, (sok kutya meg kifejezetten ellenszenves), de a kifejtésem nem tartalmazott szubjektív tényezőket. A jogi gyakorlatot pedig nagyon is megértik a kutyások is, hidd el. Háborogni lehet rajta, mást nem.
szept. 27. 17:27
 43/46 anonim ***** válasza:
59%

tegnap 15:31

Mivel felnőtt értelmes ember vagyok ilyen gyermetegség nem fordul meg a fejemben. Utoljára siscsoportos koromban árulkodtam az ovónéninek!😀

szept. 28. 10:54
 44/46 anonim ***** válasza:

Barmilyen kutyat tarthat.

Az rlet rendjr,h az erosebb eletrevslobb marad ott es az nem a gyerek lesz.

szept. 29. 22:35
 45/46 A kérdező kommentje:
Tanulj meg elötte irni,mielött az ostobaságodat ide irod.
szept. 30. 09:58
 46/46 anonim ***** válasza:
tegnap 22:35 Most már tudjuk!😀
szept. 30. 10:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!