Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak ha a szomszéd...

Mit csináljak ha a szomszéd kutyája egész nap vonyít?

Figyelt kérdés

Elmentek nyaralni, de a kutya maradt. Egyébként egy öreg vizsla. Azt nem tudom hogy jár e valaki etetni vagy nem de már egy hete kb nincsenek itt.

Abban biztos vagyok hogy kap enni és inni mert jól néz ki, szerintem valami önetetős itatós cucca lehet. (De persze lehet hogy valaki jár eteni)

Délután át szoktam menni a kerítésen keresztül nyugtatgatom megsimogatom de később újra kezdi meg éjjel is. Előbb utóbb megunja amúgy?

aug. 8. 00:35
 1/8 anonim ***** válasza:
14%
És ha elromlik az önetető, éhen pusztul?? Nem, nem, nem, nem, nem! Ennyi esze senkinek nem lehet. Biztos, hogy jár hozzá valaki etetni. Kell, hogy járjon valaki etetni!
aug. 8. 01:12
 2/8 anonim ***** válasza:
28%
Dobálj át nyugtatót neki.
aug. 8. 02:21
 3/8 anonim ***** válasza:
56%
1-es: és ha azt, aki jár hozzá etetni, elüti egy autó? Kell, hogy legyen önetetője!
aug. 8. 02:25
 4/8 anonim ***** válasza:
25%
Lehet csak megszokta a gazdája jelenlétét és mivel nincsenek ott ugat.
aug. 8. 05:32
 5/8 anonim ***** válasza:
20%

"elmentünk nyaralni, a hülye szomszéd meg szokja. csukja be az ablakot, vagy dugjon be füldugót"

Kb ez lehet a háttérben.

aug. 8. 06:09
 6/8 anonim ***** válasza:
11%
Költözz át hozzá.
aug. 8. 06:58
 7/8 anonim ***** válasza:
21%
Véletlen valaki megmérgezi
aug. 8. 17:46
 8/8 anonim ***** válasza:
72%
ilyenkor szeretném tudni: Ki a qrva anyja az, aki nem válaszol, csak minimum 4-5 álnévvel nyomkodja a piros pontokat!?😆
aug. 8. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!