Mi a tapasztalat hagyatéki,bírósági perről?
2#
Azért van olyan velejéig romlott ember, aki direkt kib@szásból kitagadja a gyerekét, mindenféle komoly indok nélkül, az szerinted szent és sérthetetlen?
#4, szerintem te is tudod, hogy vannak "módszerek", amivel ki lehet pics*zni az örököst az örökségből. Csak kell hozzá egy "etikus" ügyvéd.
Én is tudnék mesélni..
5#
Pontosan, ugyanezt akartam írni. Kell egy olyan ügyvéd, aki az anyját is eladná 2 forintért, az megcsinál mindent. Így a köteles rész sem járt sajnos. Pedig az életére nem törtünk, csak nem látogattuk az utolsó éveiben, mégpedig azért, mert megfenyegetett minket. Ez van #3 voltam
Az én nagymamám egy budaörsi családi házat hagyott kib@szásból a szomszédasszonya unokájára. Pedig tartottam vele a kapcsolatot, jártam hozzá, de mert az én anyámat utálta, ezért. (Apám már meghalt akkor kb. 15 éve, egyszem gyereke volt a nagyanyámnak.)
Én meg egyszem gyereke az apámnak.
Nem végrendelet volt, hanem ajándékozásival csinálták meg (és nem halt meg 10 éven belül), tehát 200 millás ház volt - nincs.
(Megjegyzem, hogy azzal a - velem korú - lánnyal annyi volt a kapcsolata, hogy amikor a lány ment a saját nagymamáját meglátogatni, akkor ha véletlenül összefutottak az utcában a mamámmal, akkor "csókolom, Marika néni, Szia, Nikikém".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!