Jön a kötelező szűrővizsgálat! Vélemények?
Vastagbél-és végbélszűrés, illetve méhnyak és emlőszűrés
Szerintem nincs olyan állapotban a magyar egészségügy, hogy elbírja ezt a terhelést. Ráadásul szerintem szabadságjogokat is sért egy ilyen.
"Nem lehet azt valahol megnézni, hogy kik szavazták meg ezt a salátatörvényt, amiben ez is benne van?"
A salátatörvény neve: Az állam működését érintő egyes törvények módosításáról (jún 11-én szavazták meg) 136 igen, 23 nem, 21 tartózkodás
Forrás: parlament.hu; szavazások
Az összes Fideszes + az 1 nemzetiségi képviselő igennel szavazott
Nemmel szavaztak a DK-sok, Párbeszédesek, LMP-sek illetve Hadházy, Varga Ferenc és Jakab Péter is nemmel szavaztak
Többiek tartózkodtak
Aggasztó a helyzet, a médiumok zöme ezerrel tolja…
Van olyan politikai erő, amelyik fel tud ill. fel fog lépni ez ellen?
Szükséges, mert nagyon xar a zemberek eü.-állapota, hiába is sportol rengeteg ember: délelőtt kondizás, délután már 2 pacalpöri vaníliasodóval.
De igaz, hogy erre az eü.-rendszert is fel kell készíteni.
Na mi van honfitársaim, be vagytok sz*rva, hogy kiderül valami betegség és még a végén foglalkozni kell az egészségetekkel?
Nem baj, ha meg kell halni, meg kell halni, csak minél később derüljön ki a betegség és minél kevesebbet kelljen vesződni vele. Lehessen nyugodtan sörözni meg cigizni. Gratula.
"Aggasztó a helyzet, a médiumok zöme ezerrel tolja…"
Ja, az egymástól másolt ostobaságot, ahogy szokták. :)
Annyi történt, hogy "A kötelező egészségbiztosítás keretében igénybe vehető betegségek megelőzését és korai felismerését szolgáló egészségügyi szolgáltatásokról és a szűrővizsgálatok igazolásáról" szóló kormányrendelet egyik mellékletét kiegészítették a "50 és 70 év közötti életkorban népegészségügyi céllal kétévenként vastag- és végbélszűrés"-sel.
A KÖTELEZŐ EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁS KERETÉBEN igénybe vehető... bla bla.
Az egészségbiztosítás a kötelező, nem a vizsgálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!