Az infláció miatt átutaltam a Dániában élő lányomnak sokmillió ft-ot. Most nem akarja visszaadni, hogy felelőtlenül költöm el, ami nem igaz. (Nem részletezem.) Papírt nem irtunk, mert a lányom. Hogyan szerezhetem vissza a pénzem?
Figyelt kérdés
Nem ilyennek neveltem.#családi pénzügyek
jún. 22. 14:37
11/16 Hova gondolsz válasza:
Infláció miatt devizaszámlát nyitok, nem pedig a külföldön élő gyerekemnek utalom át a pénzem, főleg nem papír nélkül. Mindegy, hogy nem úgy nevelted.
De ha már ez történt, akkor én kimennék hozzá Dániába egy elbeszélgetésre.
12/16 anonim válasza:
Hát aki az infláció miatt utal pénzt a Dániába, annál tényleg rossz helyen van a pénz.
13/16 anonim válasza:
Mivel az új bakodra akarod elherdalni, ezért helyesen teszi a lányod. Majd megkapod, ha felszáll a rózsaszín köd. Hálás leszel neki ezért 1x.
14/16 anonim válasza:
Hol írja a kérdező, hogy ő az anya? Csak mert többen is az “új bikával” jönnek.
15/16 anonim válasza:
14
"Az infláció miatt átutaltam a Dániában élő lányomnak sokmillió ft-ot. Most nem akarja visszaadni, hogy felelőtlenül költöm el, ami nem igaz. (Nem részletezem.) Papírt nem irtunk, mert a lányom. Hogyan szerezhetem vissza a pénzem?"
Ebből hogy nem látod, hogy ki a kérdező?! 😆😆😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!