Az infláció miatt átutaltam a Dániában élő lányomnak sokmillió ft-ot. Most nem akarja visszaadni, hogy felelőtlenül költöm el, ami nem igaz. (Nem részletezem.) Papírt nem irtunk, mert a lányom. Hogyan szerezhetem vissza a pénzem?
Szerintem akkor így sehogy. Max úgy, hogy megpróbálod meggyőzni a lányod, hogy adja vissza.
Nagy g*ciség, de lehet bejátszanám azt a kártyát, hogy valami betegséged lett és csak másik országban van rá kezelés és arra kell a pénz. Így lehet visszaadja (jobb esetben)
Mi az hogy az infláció miatt?
Mit írtál az utalás közlemény rovatba?
Igaza van a lányodnak. Felelőtlen vagy a pénzügyekben. Az infláció miatt átutalni a pénzt nem vall valami nagy pénzügyi tudatosságra. Szintén hibás döntés volt mindenféle papír nélkül egy idegen bankszámlára utalni a millióidat.
Az emberi hülyeség határtalan.
Felelőtlen nő vagy. Kicsit se csodálkozom, hogy nem adja vissza. Majd ő beosztja neked.
Amúgy nincs rá megoldás. Hiába várod itt a csodát. Odaadtad? Oda! Akkor ennyi.
Te jó ég, mi történik itt.
Beszélj ügyvéddel. Ha van valami bizonyíték, hogy csak megőrzésre utaltad át, vissza tudod szerezni.
Mindenesetre egyszerűbb lenne a lányodat meggyőzni, hogy utalja vissza, könnyebb lenne a jogi utat megkerülve megoldani a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!