Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Visszaléphetek a gyerektől?...

Visszaléphetek a gyerektől? Hogy működik ez?

Figyelt kérdés

Gyerektartást akar kezdeményezni egy többedik együttlét utáni lány, ami pár alkalmas kapcsolat volt. Azt is követeli, hogy, ismerjem el a gyereket. Állította, hogy fogamzás-gátlót szed, hagyjuk a gumit, ne parázzak. Nem kellett volna bevallom belemennem, de a rohadt életbe azt mondta védekezik! Elvetést kizárta. Nem is lehetne már.

Én a gyereket se, meg a csajt sem akarom felvállalni semmiképp!!! "Nem lesz semmi baj".. Hát lett!! Terhes és azt mondja tőlem. Már 6 hónapos terhes, csak most keresett meg vele.

Időben sem is szólt és én gyereket soha nem akartam..

2023. szept. 21. 16:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 A kérdező kommentje:
Az utolsó mondatom átgondolatlan baromság. Nem akarnám számon kérni, hogy rezsit fizet belőle vagy pelenkát. És igazából már egyáltalán nem tudom azt se hogy mit akarok, azt se, hogy mi lenne jó, azt meg pláne nem, hogy mi lesz.
2023. szept. 21. 18:20
 42/78 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2023. szept. 21. 18:20
 43/78 anonim ***** válasza:
94%
mindenképpen csinálj apasági tesztet, de ha a gyerek valóban a tied, akkor muszáj leszel fizetni a gyerektartást
2023. szept. 21. 18:30
 44/78 anonim ***** válasza:
25%

Ha közös felügyeletet kérsz, akkor 3 éves korától félig nálad lesz, onnantól nem kell tartásdíjat fizetned. Cserébe foglalkoznod kell vele.

Én mondjuk nem tudnám megtenni a gyerekemmel, hogy teljesen eltűnök és csak a pénzt adom 18 évig (illetve ha egyetemre megy, akkor annak a végéig).

2023. szept. 21. 18:30
 45/78 anonim ***** válasza:
96%

Úgy működik, hogy a visszalépés esetedben (férfiak esetében) szó szerinti. Mielőtt dugnál, teszel egy nagy lépést hátra.

100%, hogy nem lesz gyerek.

2023. szept. 21. 18:34
 46/78 anonim ***** válasza:
97%
Ha megítélnek havi max. 50ezer Ft-ot, az garantáltan elmegy a gyerekre, kb. ennyi csak a kajája, az ápolásához szükséges cuccok, ebböl az anyának semmi nem marad.
2023. szept. 21. 18:35
 47/78 anonim ***** válasza:
66%

Mit nyavalyogsz? Az anyának ezerszer nehezebb lesz az élete.

Ő hordja ki, ő szüli meg.

Kisgyerek mellett nem fog tudni dolgozni.

A minimálbéredből, ami lejön konkrétan semmire nem lesz elég neki.

Őt kéne inkább sajnálni.

Ugyan olyan felelőtlenek vagytok, de igazából neki lesz pokol az élete.

És igen, van olyan, hogy későn veszik észre a gyereket, van barátnőm, aki a terhessége alatt végig menstruált.

Semmiképpen sem szabad összeköltöznötök, mert egy életen keresztül gyűlölni fogjátok egymást, főleg, amikor a gyerek napokig csak sír.

Soha nem fogjátok megbocsátani egymásnak, hogy elveszítettétek a szabadságotokat.

2023. szept. 21. 20:46
 48/78 anonim ***** válasza:
29%

Nekem te egy rendes srácnak tűnsz.

Csak megijedtél teljesen jogosan.

A barátnőd is teljesen meg lehet rémülve.

Meghozni egy olyan döntést, hogy megtart 24 évesen, férj nélkül egy gyereket... k.rva kemény.

Sajnos a férfinek a szexig van befolyása a dolgokra, cserébe ő nincs megbélyegezve, mint egy nő egy becsúszott gyereknél.

Egy nő, ha becsúszik egy gyerek és megtartja:

- Egy retek, mert tönkreteszi a pasi életét

Ha nem tartja meg:

- egy utolsó hányadék gyilkos aki remélhetőleg meddő lesz az abortusz után

Szóval hidd el, még mindig te vagy jobb helyzetben ha már így alakult.

De a lényeg:

Kérj apasági tesztet, ki tudja, lehet h megúszod.

Ha te vagy az apa:

Neked (az anyával ellentétben) nem kell lemondanod semmiről, max 50ezer forintról.

Viszont ha szeretnéd, lehet egy kisbabád. Az oroszlánrésze nyugi, az anyukáé lesz, neked csak az élvezetes része jut.

Nagyon jó érzés ám, hogy van egy kisbabád, akit szeretsz és aki szeret téged. Neki mindig az apukája leszel és mindig feltétel nélkül szeretni fog (ahhoz hogy ne szeressen, rendesen tenni kell, dolgozni kell rajta).

Fiatal vagy, de neked nem megy tönkre ettől az életed, nem a fizetésed 70%-áról kell lemondani, csak egy kisebb részéről.

Látni pedig csak annyit kell a kis lurkót, amennyire neked igényed van.

A fizetésen kívül semmi nem kötelező, de vannak jogaid és lehet egy tündéri kis gyermeked.

2023. szept. 21. 22:51
 49/78 anonim ***** válasza:
34%
Ha a nő tisztességes lett volna, hamarabb szól. De szerintem direkt behúzta a srácot a csőbe. Ilyenek aljasságok legjobb úgy védekezni, hogy idős nőket kell dugni! És akkor szexpartner van, átverés nincs.
2023. szept. 22. 03:10
 50/78 anonim ***** válasza:
29%

"Mit nyavalyogsz? Az anyának ezerszer nehezebb lesz az élete.

Ő hordja ki, ő szüli meg."

Az anyának is volt választási lehetősége.A gumi nem használatát elsősorban ő erőltetette. És a szülést választotta a nehezebb élettel. Ezért miért kellene sajnálni?

2023. szept. 22. 03:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!