Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha egy munkáltató megígér...

Ha egy munkáltató megígér valamit írásban visszaléphet? Lent a többi?!

Figyelt kérdés

Jelentkeztem egy állásra a meglévő munkám mellett, ahová felvételt nyertem! Nagyon örültem, korrekt módon leszámoltam, majd vártam azt amiben megállapodtunk (orvos, szerződés) valamint a kezdést. Egy nappal előtte tájékoztattak, hogy “ezért és ezért”, majd csak 2 hét múlva kezdhetek. A lelkemre kötötték, hogy ne aggódjak biztos a munka! Közben még is félek, hogy csőbe húznak, és mi van ha mégse.. Lehet ez ellen akkor bármit tenni? Szerződést nem kötöttünk, de azt írásba rögzítettük, hogy ez miatt felmondtam. Kicsit félek most..

25/F

2021. aug. 2. 18:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem ígértek meg semmit sehogy. Az ígéret az aláírt szerződéssel kezdődik, nem egy emaillel. Korán léptél ki.
2021. aug. 2. 18:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Az aláírt szerződés után kell(ett volna) kilépni.
2021. aug. 2. 18:48
 3/3 anonim ***** válasza:
A szerződés sem garancia. Ahogy a próbaidő alatt is vissza lehet lépni, úgy annak sincs akadálya hogy a munkábaállás előtt lépjen vissza bármelyik fél.
2021. aug. 2. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!