Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Visszaléphetek a gyerektől?...

Visszaléphetek a gyerektől? Hogy működik ez?

Figyelt kérdés

Gyerektartást akar kezdeményezni egy többedik együttlét utáni lány, ami pár alkalmas kapcsolat volt. Azt is követeli, hogy, ismerjem el a gyereket. Állította, hogy fogamzás-gátlót szed, hagyjuk a gumit, ne parázzak. Nem kellett volna bevallom belemennem, de a rohadt életbe azt mondta védekezik! Elvetést kizárta. Nem is lehetne már.

Én a gyereket se, meg a csajt sem akarom felvállalni semmiképp!!! "Nem lesz semmi baj".. Hát lett!! Terhes és azt mondja tőlem. Már 6 hónapos terhes, csak most keresett meg vele.

Időben sem is szólt és én gyereket soha nem akartam..

2023. szept. 21. 16:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 anonim ***** válasza:
96%

Azért, hogy kész tények elé legyél állítva. Most megfizeted a hiszékenységed árát, de a gyerek is. Felelőtlen szex bizony ide vezethet random Gizivel.

A csaj is megéri a pénzét ezzel a húzással. Úgy látszik még mások esetei miatt sem világos neki még mindig, hogy gyerekkel nem lehet pasit megtartani, és a lfsz gyt sem ér semmit. Főleg egy minimálbéres pasas esetén.

A legrosszabbul a gyerek jár ebben a sztoriban, ez kétségtelen.

2023. szept. 21. 17:39
 22/78 anonim válasza:
96%
Mondjuk nem csak a nem kívánt terhesség ellen kell a gumi, hanem a nem kívánt nemi betegségek ellen is... Csináltass STD szűrést is, ha szerinted bárki lehet apuka jelölt, hátha valakivel van közös kis tenyészetetek is
2023. szept. 21. 17:39
 23/78 anonim ***** válasza:
89%

"De egyedűl ő döntött úgy hogy gyereket akar, hogy megtartja"

Nézd, amikor beleélvezel "biztos" védekezés nélkül egy nőbe, akkor te magad is vállalod, hogy abból gyerek lehet. Még akkor is, ha tényleg szedett gyógyszert.

Feltételezem, mikor beleélveztél, tudtad, hogy készül a gyerek, ergo nem olyan igazságtalan ez. Mindenkinek máskor van lehetősége dönteni a gyerekvállalásról, neked férfiként a szexnél.

2023. szept. 21. 17:43
 24/78 A kérdező kommentje:

Nem hinném. Több alkalommal voltunk együtt. Nem olyan lány ő aki csak úgy lefekszik ezzel azzal.

Egyébként rohadtul érzem magam.. Mert ha tényleg az enyém, akkor ott lesz egy gyerek aki nem tehet semmiről és normális családban kéne felnőnie. De én ezzel a lánnyal együtt élni, nem hogy szeretni. És a gyereket sem tudom szeretni, úgy érzem - és ettől már rendesen kivagyok lelkileg.

2023. szept. 21. 17:44
 25/78 anonim ***** válasza:
56%
De megérte a punci érzése, ugye?
2023. szept. 21. 17:45
 26/78 anonim ***** válasza:
81%
Biztos, hogy felvettek egyetemre? Egyrészt a fogalmazási, helyesírási nehézségeid miatt, másrészt egy egyetemistától fejlettebb problémamegoldást, tervezést várna az ember. Itt nem az van, hogy egyszeri alkalom volt, amikor elkapott titeket a hév, hanem többször együtt voltatok óvszer nélkül, és nem merült fel, hogy teherbe eshet a partnered. Azért, mert ő azt mondta, hogy szed gyógyszert? Ha vizsga előtt a tanár azt mondja, hogy nem kell tanulnod, átengedlek, neki is elhiszed?
2023. szept. 21. 17:46
 27/78 anonim ***** válasza:
94%
Nem léphetsz vissza.Ha a tiéd a gyerek, akkor köteles vagy perkálni.
2023. szept. 21. 17:47
 28/78 anonim ***** válasza:
73%
26, az egyetem befejezését vsz. úgy érti, hogy ki kell még festeni két termet.
2023. szept. 21. 17:48
 29/78 anonim ***** válasza:
17%
#28 Ne magadból indulj ki!
2023. szept. 21. 17:50
 30/78 anonim válasza:
97%

“Apafej” én volt hogy visszautasítottam nőt mert nem akarta a gumit , mert ő neki éppen elmúlt nem lesz gáz . Dugni ésszel kell aki nem ésszel csinálja az így jár.

Tanuld meg gumi gumi gumi.

2023. szept. 21. 17:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!