Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Van mód arra ha valakit...

Van mód arra ha valakit elitelnek hogy családi okokra hivatkozva pár évet elhuza a börtönbe vonulast ?

Figyelt kérdés

Folyik ellenem egy eljárás meg lehet felfugesztetett kapok vagy semmit de mi van ha mégis letoltendo.

Talán csináltam valamit amit 1-5 évig büntetnek nem részletezném.

Magam nem érdekelne de van egy kisgyerekem is. ő most 5 éves én az apja vagyok de az én szüleim nevelik hivatalosan is.de én is minden napos kapcsolatban vagyok a gyermekemmel.

Anyukája nincs mert elhagyta ez is elég trauma volt neki.

Ha bekovetkezik a számunkra legrosszabb a letoltendo akor is minél később kellene minél kevesebbet traumatizalodjon

Gondolom az eljárás másfél 2 év.

Ha lehetne kis időt nyerni 8 9 évesen már talán kisebb trauma lenne mint most minél később annál kevésbé lesz rossz .

Ha le kell tölteni letoltom én csak akor mikor már nincs szükség rám.

Mennyire lehet elhuzni szerintetek ?

2023. jún. 28. 22:00
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Nincs. Viszont van egy jó hírem is. Bűnözni nem kötelező.
2023. jún. 28. 22:04
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem kívánságműsor. Ha letöltendőre ítélnek, akkor be kell vonulnod. Ha van egy dörzsölt ügyvéded, akkor talán húzhatja kicsit az időt (fellebbezés, stb.), de csodát ő sem tehet. Akkor kellett volna a gyerekeidre gondolni, amikor elkövetted a bűnt.
2023. jún. 28. 22:06
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Minek csináltál olyat amit ennyire büntetnek, ha tudod, hogy van egy gyereked? Remélem lecsuknak 5 évre.
2023. jún. 28. 22:07
 4/23 A kérdező kommentje:

2# jó az igaz hogy be kell vonulni de nem mindegy mikor van aki évekig húzza.

Az is egy pár hónapos folyamat gondolom amúgy is .

2023. jún. 28. 22:12
 5/23 A kérdező kommentje:

Eljárás elvileg még 2 év ha még tudnám húzni halasztani még 2 az már úgy jó lenne .

A törvény szempontjából mindegy mikor töltöm le a büntetést nem igaz?

2023. jún. 28. 22:13
 6/23 árokpart ***** válasza:
Na megjöttek válaszolni a "jóindulatú" magyar prolik. Kérdező! Évekig sajnos nem tudod elhúzni, de halasztást bizonyos ideig kérhetsz a másodfokú jogerős ítélet után a bíróval tudod megbeszélni a halasztást. Akkor már személyesen is felkeresheted a bírót, mert az eljárás hivatalosan lezárult.
2023. jún. 28. 22:18
 7/23 anonim ***** válasza:
75%

#22:18

Majd biztos sajnálni fogok egy tolvajt/erőszaktevőt/drogost/betörőt....

2023. jún. 28. 22:41
 8/23 árokpart ***** válasza:
7-es Ugyanúgy nem szeretitek sem az időseket, sem a gyengébbeket, sem a szegényebbeket sem a betegeket és sorolhatnám sajnos.
2023. jún. 28. 22:44
 9/23 anonim ***** válasza:
de igen
2023. jún. 28. 23:43
 10/23 A kérdező kommentje:

Akor a felfugesztetett kell megceloznom.

Mitől függ hogy valaki 1 év felfugesztetett kap vagy 5 év letoltendott?

1-5 év büntetési tétel elég tág.

Büntetlen vagyok szóval reális a felfugesztett szerintem.

2023. jún. 29. 04:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!