Ez komoly, hogy a tanárok privát telefonját, privát (családi) számítógépét is ellenőrizhető lesz a kormány által?
Figyelt kérdés
Ismerős tanár azt mondta, hogy úgy tájékoztatták, hogy minden gép (PC, telefon) is ellenőrizhető lesz, amelyikkel szinkronizálva van az államtól kapott laptop.
Így az egész családja lecsekkolható lesz?
Mire jó ez?
Arra nincs pénze, hogy egy valamirevaló laptopot vegyen magának, DE a facebookon van az információcsere az osztállyal, szülőkkel, így a tanár és családja magánélete nyitott könyv lesz a kormánynak?
2023. márc. 29. 09:08
61/63 anonim válasza:
Pontosan, 6 hét a szünet, vagyis akkor veszik ki az éves szabadsákuat egyben.A legtöbben viszont ekkor táboroztatnak és ügyelet is van.Nagyon kevesen vesznek ki 6 hetet állami iskolában.
62/63 anonim válasza:
A téli szünet 3 hét. A nyári 8 hét....ne hazudjunk már és akkor őszi, tavaszi, iskola nap, kirándulás egyebek...
63/63 A kérdező kommentje:
62
Írj dátumokat, mert én nem úgy tudom.
Úgy sejtem, hogy neked a napi 3-4 órára értekezletre beülni nem munka.
Akkor a pulitikusok sem dolgoznak, vegyük le a fizetésüket.
2023. márc. 30. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!