Ez komoly, hogy a tanárok privát telefonját, privát (családi) számítógépét is ellenőrizhető lesz a kormány által?
Ismerős tanár azt mondta, hogy úgy tájékoztatták, hogy minden gép (PC, telefon) is ellenőrizhető lesz, amelyikkel szinkronizálva van az államtól kapott laptop.
Így az egész családja lecsekkolható lesz?
Mire jó ez?
Arra nincs pénze, hogy egy valamirevaló laptopot vegyen magának, DE a facebookon van az információcsere az osztállyal, szülőkkel, így a tanár és családja magánélete nyitott könyv lesz a kormánynak?
"A tanárok közül sokan a tanidő alatt többet dolgoznak mint más egy év alatt."
Ezt cáfolom! Tanár vagyok -.-
""A tanárok közül sokan a tanidő alatt többet dolgoznak mint más egy év alatt."
Ezt cáfolom! Tanár vagyok -.-"
Persze, én meg a római pápa.
Te a két pipás fideszbérenc vagy.
52#-esnek igaza van. A kormány megvette az összes telekommunikációs céget, digi, vodafon, wettel. Lássák miket töltök le. Úgy csinájjátok!
53# és az miér zárja ki hogy tanár legyek? Azok az ostobák foglalkozása nemde?
54# Nem védem mindig, csak amikor elfogultak és jogtalanul támadják az ember igasságérzete előjön
Tanárként térben és időben is szétválaszthatatlan a munka és magánélet kb aug 20-tól júli 5-ig.
A nyári szünetben könnyebb.
(a két pipásnak írom, hogy nem 3 hónapos, nem 2 hónapos a tanárok nyári szünete, hanem kb másfél hónap)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!