Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A tanárnak van joga krétával...

A tanárnak van joga krétával nagy erővel megdobni a diákokat?

Figyelt kérdés
Van joga hozzá vagy nincs?
2023. márc. 20. 20:22
1 2 3 4 5 6
 51/54 Koplárovics Béci ***** válasza:
64%
#45: tehát akkor teljesen jól van az, hogy idiótákat neveljünk fel, és őket szabadítsuk rá a társadalomra. Gratulálok, nagyszerű nézőpont. Esküszöm visszasírom azt az időt, amikor ha hülyeséget csináltam, akkor akár a tanártól is kaptam egy büdösnagy pofont. És megtanultam, hogy mit szabad és mit nem. Ahogy látom te már nem. Értem a jogokat. Nade a kötelességek? Arról ilyen esetekben valahogy nem esik szó, vagy csak a kiskapuk keresgélése megy. Ez lenne a 21. század társadalma? Nem jó világ felé tartunk, nincs meg a másik ember tisztelete. Dehát egy börtöntöltelék aljadéktól nem is várok mást.
2023. márc. 24. 05:43
 52/54 DK-s ***** válasza:
100%

Koplárovics Béci-nek:

Figyelj ide picit, "barátom":

Először is talán annyit, hogy nem hat meg a személyeskedő mocskolódásod.

Téged minősít.

Továbbá egyáltalán nem értek egyet azzal, hogy fizikai erőszak alkalmazásával "neveljenek" egy gyereket. Engem anyám azzal nevelt kb 11 éves koromig. Tudod milyen az, amikor egy ablak véletlen betöréséért eltörik rajtad a régi-módi lekvárkeverő fakanalat? ÉN TUDOM!

És hogy mi a következménye amikor anyád meghagyja a tanároknak hogy ha gond van veled, akkor nyugodtan baxxanak nyakon? ÉN TUDOM!

11 éves koromra már a tanárok boxzsáknak használtak, mert annyira bevadultam, annyira érzéketlenné váltam a pofonokkal szemben, hogy SEMMI elrettentő ereje nem volt. A következő lépésben már a tanárok váltak az én célpontjaimmá, ott baxtam ki velük szemtől-szembe, ahol tudtam. Soha nem voltam híve a sunnyogásnak. A magyartanár kocsijának feltörése, szívószálból kilőtt gombostű a tanár kezében lévő krétába miközben a táblára írt (a kezét céloztam). Vagy amikor a tanárnő körbesétált az osztályban és nyakonvágott jókora erővel, mert hintáztam a széken. Aztán visszament a helyére, és fél pillanat múlva Ő kezdett hintázni. Technika óra, ellopott lombfűrész, és egy életre megjegyezte a következő órát mert szinte tövig befűrészeltem a szünetben a tanári szék lábát. Addig nem volt gond amíg húzogatta, vagy ült rajta. Amint hintázni próbált, hátrafelé kettéfejelte a krétatartó fát miközben hanyatt esett. De a befőttes-gumi sem volt kispályás manőver, U szöggel! ötödikben megbuktam, és az igazgató nem merte megmondani a leendő osztályfőnökömnek, hogy az ő osztályába kerülök. Amikor ez az évnyitó után kiderült, a tanárnő sírógörcsöt kapott, és kiviharzott a teremből. Én már nem féltem tőlük, de némelyikük már rettegett tőlem!

12 éves voltam amikor közel 30 rendbeli gépkocsi-feltörésért intézetbe kerültem.

Nekem ne akard bemutatni az erőszakos nevelés következményeit. Megnöveled az inger-küszöböt, és arra neveled hogy maga oldja meg a problémáit akár olyan eszközökkel, amiket te is használsz vele szemben!

2023. márc. 24. 19:52
 53/54 anonim ***** válasza:
100%
@52 sok a duma, USSED!!!
2023. márc. 24. 20:18
 54/54 DK-s ***** válasza:
100%

#53-nak:

Már megtörtént volna. XD

2023. márc. 24. 20:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!