A tanárnak van joga lefotózni engem az órán?
Figyelt kérdés
2022. febr. 15. 10:53
1/9 anonim válasza:
Attól függ.
Nálunk év elején aláíratnak a szülőkkel egy nyilatkozatot arról, hogy fotózható-e a gyerek. Ha a szülő beleegyezik, akkor fotózhat a tanár.
2/9 anonim válasza:
Alapjáraton nincs. Ezért fel is lehet jelenteni
3/9 anonim válasza:
Otthon említsd meg, ha te nem szeretnéd, és a szüleid sem, akkor jelezzék az iskolában hogy mellőzzék ezt a dolgot.
4/9 anonim válasza:
Oke, de mi volt az elozmeny? Azert fotozott le, mert eppen sirtal, hogy mittudomen, nem sikerult a dolgozat? Na az ilyesmi bunkosag es nincs joga, bar en meg nem lattam ilyen szituaciot, de barmi lehetseges.
Ha azert fotozott le, mert epp valami projekt nap volt, esetleg rendezveny es meg akarta orokiteni, akkor ezzel nincs gond. Arrol tenyleg lehet rendelkezni, hogy akarod-e, hogy fotozzanak, illetve arrol is, hogy engeded a fotozast, csak azt nem, hogy kirakjon pl facebook-os osztalycsoportba.
Tobb info kell kerdezo :)
5/9 anonim válasza:
Bárki bárkit lefotózhat, amíg nem mutatja meg senkinek.
6/9 anonim válasza:
Elvileg a szüleidtől kellene engedélyt kérnie rá.
8/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, nem ebbe a kategóriába tettem. Kijavították
2022. febr. 15. 19:42
9/9 A kérdező kommentje:
Az előzmény pedig az volt, hogy felvettem a kabátomat, mert fázott a derekam és pont a mensim közepén vagyok. Görcsöltem. A tanár pedig lefotózott, hogy mutassa meg az ofőmnek hogy miket művelek el az órán. Egyébként csak támasztottam a fejemet kabátosan. Meg sem szólaltam :(
2022. febr. 15. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!