Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Miért nem tudom jól lefotózni...

Miért nem tudom jól lefotózni a kivilágitott karácsonyfát?

Figyelt kérdés
Vakuval nem néz ki jól, vaku nélkül homályos. Két kamerával próbáltam, mobillal is, mind vacak lett, ne adja vissza, amit látok.

2021. dec. 19. 20:45
 1/5 anonim válasza:
0%
Nekem eddig sikerült
2021. dec. 19. 20:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Sötétben hosszabb záridőt használ a telefon és a fényképező is automata beállításon, úgy viszont a kezed remegése miatt zajos és elmosódott lesz a kép. Használj a készülékhez tartót, tripodot, asztalt, bármit és késleltetett expozíciót, mert már a felvétel gomb megnyomásától is beremeg a készülék.
2021. dec. 19. 21:01
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
Ha sok lámpát kapcsolsz be a szobában, akkor sokkal jobb esélyed van.
2021. dec. 19. 21:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem sikerült telefonál is ,és fényképezőgépel is .igaz többször kellet próbálkozom de sikerült.
2021. dec. 20. 05:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Mivel sötétbe hosszabb záridőt használ akár a telefon, akár egy fényképezőgép így egy kis beremegés is már homályos eredményt okoz. Ha nincs állványod akkor próbáld a telefonod kitámasztani egy kellően stabil helyre akár tartóra tenni vagy neki dönteni valaminek, állíts be önkioldót hogy mondjuk 30 mp múlva fotózzon az idő alatt letudod támasztani stabilan és akkor sokkal több esélyed lesz arra hogy szép fotó készül. Persze ha ez sem játszik akkor próbáld két kézzl tartani a telefont és kitámasztani hogy ne remegjen be még egy picit sem.
2021. dec. 21. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!