Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A tanárnak van joga krétával...

A tanárnak van joga krétával nagy erővel megdobni a diákokat?

Figyelt kérdés
Van joga hozzá vagy nincs?
2023. márc. 20. 20:22
1 2 3 4 5 6
 21/54 árokpart ***** válasza:
58%
9-es Meglepne ha bárki ki tudna ütni, ugyanis ki vagyok még arra is képezve, hogy ha esetleg valaki túszul ejtene, akkor is racionálisan vagyok képes cselekedni. Másrészt 12 éves kortól is büntethető már az állampolgár bizonyos bűncselekmények esetén.Bizony javítóba is lehet kerülni simán. Harmadrészt egyáltalán nem kötelező egy másik iskolának átvennie az erőszakos diákokat.
2023. márc. 20. 22:28
 22/54 anonim ***** válasza:
76%
Van amúgy még suli ahol sima táblát és krétát használnak?
2023. márc. 21. 00:35
 23/54 anonim ***** válasza:
100%
22 egyre inkabb, ismet
2023. márc. 21. 01:31
 24/54 anonim ***** válasza:
100%

20 éve a mi tanárunk nem csak krétát, hanem kulcscsomót is dobott a bunkó gyerekekhez!

Fel sem merült senkinek a fejében emiatt nyavalyogni. Egyértelmű volt mindenkinek a jelzés.

2023. márc. 21. 04:06
 25/54 anonim ***** válasza:
100%

Hülye kérdés..

Természetesen nincs joga.

De a renitens diáknak sincs joga mondjuk zavarni az órát, azon kívül, hogy nem figyel, netán zavar másokat is ebben.

És itt bezárul a kör, egyiknek sincs joga.

Hogyan tovább?

Ebben a jogra épülő világban ez van, ezzel szemben kötelesség meg nincs

2023. márc. 21. 16:50
 26/54 Koplárovics Béci ***** válasza:
24%

"Másodjára viszont már nem lennék ilyen kulturál. Ha a figyelmeztetésem ellenére megismétlődne, figyelmeztetés nélkül ütném ki."

Remélem nem szaporodik egy ekkora barom.

2023. márc. 21. 18:57
 27/54 DK-s ***** válasza:
100%

#26-nak:

Megdobja a gyerekem.

Figyelmeztetem hogy ne olyant terrorizáljon aki nem tudja megvédeni magát, hanem kezdjen velem.

Ha ennek ellenére még egyszer megteszi akkor az egyértelmű kihívás, provokáció, él a lehetőséggel hogy velem kezdjen!

Nagyon rosszul tenné. A verekedések csak filmeken szoktak percekig zajlani.

2023. márc. 21. 19:21
 28/54 anonim ***** válasza:
69%

"Figyelmeztetem hogy ne olyant terrorizáljon aki nem tudja megvédeni magát, hanem kezdjen velem."

Akkor elobb neveld meg a gyereked, hogy ne kelljen kretaval dobalni az oran, mert zavarja a tanitast.

2023. márc. 21. 21:19
 29/54 DK-s ***** válasza:
75%

#28-nak:

Ne kelljen? Te melyik bolygón élsz?

TILOS!

És amint olyant tesz amit tanárként nem tehet, onnantól egyértelmű, hogy egy tanárnak kijáró tiszteletet sem érdemel meg. Onnantól a helyén kezelem.

A helye pedig egy, a lányomat bántó felnőtt. Semmi több. Nekem pedig nem szokásom elemezgetni az elemezgetések elemezgetését. Azt meghagyom a zsaruknak. Én mindössze szétbaxom a fejét annak a népművészeti agyagedénynek, amelyik a lányomat bántani merte a figyelmeztetésem ellenére! És ez a korábbi figyelmeztetés ténye olyan ideget tenne belém, hogy a tanárnak a MINIMUM lenne az egyhetes táppénz.

2023. márc. 21. 21:36
 30/54 DK-s ***** válasza:
75%

Ismét #28-nak:

Csak szólok, hogy az én esetemben felejtsd el a berögzült sztereotípiákat arról, hogy mi történne. Én nem rángatnám, nem löködném vagy pofoznám, vagy kiabálnék, etc...

Egy jobb-horoggal nyitnék ami biztos "padló", majd ...

Nem tudom mi lenne. Ha felállna és "feltenné a kezét", akkor elszabadulna a pokol.

2023. márc. 21. 21:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!