Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A tanárnak van joga krétával...

A tanárnak van joga krétával nagy erővel megdobni a diákokat?

Figyelt kérdés
Van joga hozzá vagy nincs?
2023. márc. 20. 20:22
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
15%

Van az öregeknek elég baja ezekkel a csírákkal,nem stresszelem őket ilyen uzikkal.

Első kőrben visszadobom ,aztán megy a saller.

2023. márc. 20. 21:09
 12/54 Koplárovics Béci ***** válasza:
68%
Azért mégsem pofozhat fel kislányokat.
2023. márc. 20. 21:12
 13/54 DK-s ***** válasza:
67%

#12-nek:

De a "kislány" apukája viszont falhoz baxhatja azt a tanárt, amelyik megdobta a gyerekét.

Én első körben személyesen, pusztán szóban figyelmeztetném a tanárt, hogy ha ezt még egyszer megteszi, akkor másodjára már nem leszek ennyire kulturált.

Másodjára viszont már nem lennék ilyen kulturál. Ha a figyelmeztetésem ellenére megismétlődne, figyelmeztetés nélkül ütném ki.

2023. márc. 20. 21:19
 14/54 anonim ***** válasza:
81%
@13 kapnal 2-3 evet elore megfontolt testi sertesert, lenne idod atgondolni a dolgokat.
2023. márc. 20. 21:23
 15/54 anonim ***** válasza:
100%
#13 húha. Szegény gyereked vajon mit kapna otthon, mert a rendetlenkedésével zavarta az órát és a többi diák tanulását? Kibaszod az erkélyen?
2023. márc. 20. 21:24
 16/54 DK-s ***** válasza:
30%

#14-nek:

A tanár ellen pedig eljárást indíttatnék kiskorú bántalmazásáért, amire lenne jó néhány tanú.

És indítványoznám súlyosító körülményként kezelni, hogy a felügyeletére volt bízva.

Egyébként nincs olyan hogy "elore megfontolt testi sertes".

Ez közfeladatot ellátó személy sérelmére elkövetett testi sértés, és önbíráskodás lenne. Mivel a kért ügy párhuzamosan futna, ezért vagy én sem kapnék szinte semmit, vagy a tanárt is nagyon megabaxnák.

Nincs az a bíró amelyik erre letöltendőt adna. De ha mégis, akkor "írják a többihez". XD

2023. márc. 20. 21:31
 17/54 DK-s ***** válasza:
19%

"kért ügy"-két ügy.

Bocs.

2023. márc. 20. 21:32
 18/54 DK-s ***** válasza:
67%

#15-nek:

Nem.

Amit csinált, annak megfelelően súlyosan kezelném a kérdést. Rendetlenkedés-lebaxás+zsebpénzmegvonás.

A tanár esetében is!

Testi sértés-testi sértés.

2023. márc. 20. 21:35
 19/54 anonim ***** válasza:
78%
#18 akkor nekem mi a dolgom a gyerekeddel, ha többszöri kérésemre sem hagyja abba a rendbontást és a gyerekem nem tud figyelni? Szét kell vernem a fejét?
2023. márc. 20. 21:42
 20/54 DK-s ***** válasza:
29%

#19-nek:

Megnyugtatlak, hogy az én lányom nem az a "rendbontó" jellem. XD

Inkább csendes típus. És tudja, hogy rám számíthat. És ismer is, ezért volt hogy csak az anyjának mert panaszkodni, mert nem akarta hogy bemenjek a suliba és kiverjem a balhét.

Persze az anyja elmondta nekem, én bementem és kivertem a balhét, a probléma pedig megoldódott. XD

2023. márc. 20. 21:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!