Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Engedélyeznétek a petárdát? É...

Engedélyeznétek a petárdát? És a vetőset?

Figyelt kérdés

2023. febr. 7. 16:26
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/159 A kérdező kommentje:
Amíg nem vagy képes elismerni, hogy normális ember is tűzijátékozik addig nincs miről beszélni.Addig is magadat minősíted nem mintha eddig nem azt tetted volna...
2023. márc. 17. 07:53
 62/159 anonim ***** válasza:
20%
Nehezedre esik elfogadni, hogy vannak olyanok, akik másképp gondolkodnak, mint Őfelséged, netalán okosabbak is lehetnek nálad, ugyi? Ha szórakozni akarok, akkor inkább elmegyek nyaralni vagy fesztiválra, nem pedig arra költök százezreket, hogy pár percig puffogjon nekem az égen valami b*szás, ami ráadásul másokat idegesíthet. Slusszpoén, ha esetleg nem tűnt volna még fel: Élvezetedre minden évben, augusztus 20-án többmilliárd forintnyi közpénzt lőnek fel Bp-n a parasztoknak, azzal nem elégszel meg?
2023. márc. 17. 18:20
 63/159 A kérdező kommentje:

el sem olvastam már mit írsz pont van fontosabb dolgom is.

gondolom azt írtad, hogy minek veszek pirot meg miért nincs értelme,átlátok az üres dumán már

2023. márc. 17. 20:28
 64/159 anonim ***** válasza:
20%
Ha még ahhoz is ostoba vagy, hogy elolvass egy neked nem tetsző dolgot, akkor méltó helyed van a társadalom legalján. Fontosabb dolgod lehet "megörvendeztetni" a környezetedet a marhaságaiddal, valóban, erre nem is gondoltam! Egyébként volt egyszer egy tibeti szerzetes, és felgyújtotta magát. Követhetnéd a példáját.
2023. márc. 17. 20:42
 65/159 A kérdező kommentje:

Na elolvastam a kedvedért.

Ugyanazt írod ki ötödjére ember neked komolyan ilyen nagy problémák vannak a fejedben?

Gyújtsd fel te magadat jót tennél a világnak vele :D

2023. márc. 17. 20:46
 66/159 anonim ***** válasza:
20%
Sajnálom, de én egy olyan ember vagyok, akinek fáj az ostobaság és a primitivizmus. Szerintem te ártalmasabb vagy a társadalomra, mint én. Felbosszantottál annyira, hogy a szintedre süllyedjek: Fogd meg a kedvenc petárdád, dugd fel magadnak, aztán gyújtsd meg a tökéletesen biztonságos gyújtózsinórját. Az lenne a legjobb.
2023. márc. 17. 21:03
 67/159 A kérdező kommentje:

A zsinór szerinted a biztonságtalan?

Ennyire hülye te sem lehetsz bmeg

2023. márc. 17. 21:40
 68/159 anonim ***** válasza:
0%
Tudod az is gyárakban készül, és nem 100% pontossággal szűrik ki az esetleges selejteket. Például azok pontosan olyanok, mint jómagad.
2023. márc. 17. 21:50
 69/159 anonim ***** válasza:
100%

Nem védeni akarom, de ha selejt a zsinór akkor maximum elalszik mielőtt odaérne hogy elindítsa a kémiai reakciót.

Mondjuk...ha jobban bele gondolunk akkor utána egy rövidebb csonkot gyújtanak meg ami már veszélyes tud lenni. "Mer há kárba nem mehet"

2023. márc. 17. 22:20
 70/159 anonim ***** válasza:
53%
#69 Vagy gyorsabban és el a kelleténél, én arra gondoltam. Volt már ilyen is.
2023. márc. 17. 23:13
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!