Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Engedélyeznétek a petárdát? É...

Engedélyeznétek a petárdát? És a vetőset?

Figyelt kérdés

2023. febr. 7. 16:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/159 progizo ***** válasza:
33%

#16.: "nem azért pyrozik sok ember mert arról szól az életük (én igen mert pyrotechnikus vagyok) hanem mert jól érzik magukat és jól szeretnék érezni magukat."

Érezzék magukat úgy jól, hogy nem háborítják mások nyugalmát. Csendháborításról még nem hallottál? Persze ebben a gyagyás országban úgy látszik az a menő, aki minél hangosabb: sportkipufogós autók, motorok, petárdázás, magántűzijáték, stb.

Gratulálok a "szakmádhoz", pirotechnikus...

2023. márc. 2. 17:49
 22/159 A kérdező kommentje:

Mielőtt még egy kicsit is gondolkoznál :D

Neked ez a sors jutott, hogy károgj öcsi.Fogd fel, hogy ezen a téren nem tudsz belém kötni mivel gyengén szólva (inkább írva) is tudatlan vagy és szerintem nem csak e téren.

2023. márc. 2. 18:49
 23/159 progizo ***** válasza:
16%

Nekem az a sors jutott, hogy a normalitást képviseljem az aljanéppel szemben.

És a normalitás az, ha nem háborítják mások nyugalmát. Én sem teszem ezt, és elvárom, hogy mások se háborgassák az enyémet.

Aki annyira szeret robbantgatni, menjen valami háborús tűzfészekbe, ott biztosan értékelik a hobbiját.

Egyébként meg nem mondtál semmit, csak próbálkozol itt arcoskodni, "öcsi".

Na, pá.

2023. márc. 3. 09:31
 24/159 A kérdező kommentje:
Nagyra vagy magaddal Red. Vissza kéne venni na mindegy te ilyen degenerált szarházi maradsz. Az aljanép az te vagy és te nem képviselsz semmit csak a gyűlöletet. Persze könnyű online pattogni és a szart meglátni mindenben gratulálok igazán szép életed lehet
2023. márc. 3. 22:21
 25/159 anonim ***** válasza:
0%
Bár én nem az előző válaszolgató vagyok, de "visszapofázok" a primitív arcodnak. Tartsál háziállatokat, és próbálj meg belegondolni abba, hogy milyen kínokat élnek át pl. szilveszterkor. Ezt élvezed?
2023. márc. 4. 01:42
 26/159 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Túl sok idióta van ebben az országban, igazán ideje, hogy megnyerjék a Darwin díjat.
2023. márc. 4. 02:18
 27/159 A kérdező kommentje:

27 nem azt élvezem te beteg f@sz

Amúgymeg van egy kutyám és egy macskám és elég messze el megyek az utcák közül lőni te proli.

2023. márc. 4. 07:29
 28/159 A kérdező kommentje:
28 hát sajnos ezzel egyetértek jó sokat szarul használnák, megint lakástüzek lehetnének
2023. márc. 4. 07:30
 29/159 A kérdező kommentje:
27 emiatt nem is tudom hogy reagálnak rá de azért ÁLTALÁNOSÍTGASSÁL TE IS TE BUNKÓ F@SZ.Nem értem mire gondoltok ilyenkor
2023. márc. 4. 07:31
 30/159 anonim ***** válasza:
0%
Pontosítanék, te vagy a műveletlen, bunkó f@sz.
2023. márc. 4. 10:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!