#16.: "nem azért pyrozik sok ember mert arról szól az életük (én igen mert pyrotechnikus vagyok) hanem mert jól érzik magukat és jól szeretnék érezni magukat."
Érezzék magukat úgy jól, hogy nem háborítják mások nyugalmát. Csendháborításról még nem hallottál? Persze ebben a gyagyás országban úgy látszik az a menő, aki minél hangosabb: sportkipufogós autók, motorok, petárdázás, magántűzijáték, stb.
Gratulálok a "szakmádhoz", pirotechnikus...
Mielőtt még egy kicsit is gondolkoznál :D
Neked ez a sors jutott, hogy károgj öcsi.Fogd fel, hogy ezen a téren nem tudsz belém kötni mivel gyengén szólva (inkább írva) is tudatlan vagy és szerintem nem csak e téren.
Nekem az a sors jutott, hogy a normalitást képviseljem az aljanéppel szemben.
És a normalitás az, ha nem háborítják mások nyugalmát. Én sem teszem ezt, és elvárom, hogy mások se háborgassák az enyémet.
Aki annyira szeret robbantgatni, menjen valami háborús tűzfészekbe, ott biztosan értékelik a hobbiját.
Egyébként meg nem mondtál semmit, csak próbálkozol itt arcoskodni, "öcsi".
Na, pá.
27 nem azt élvezem te beteg f@sz
Amúgymeg van egy kutyám és egy macskám és elég messze el megyek az utcák közül lőni te proli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!