Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Engedélyeznétek a petárdát? É...

Engedélyeznétek a petárdát? És a vetőset?

Figyelt kérdés

2023. febr. 7. 16:26
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/159 A kérdező kommentje:

Tetszett a történetben, hogy részegek voltak?

Tetszett, hogy azzal versenyeztek, hogy ki tudja tovább a petárdát kézben tartani.

A mai kanócos petárdával már a részeg sem tudja a kezét lerobbantani nem is véletlen tiltják be egyre több országban a dörzsfejeset.

48 ha a tömbház mellett lősz rakétával (ami köztudott ha egy kicsit is szarul indítod akkor ferdén megy) akkor mire számítasz?Vagy ha a földön lövöldözöl városban?

Senkit nem talál el?DE!Nos itt csak az a baj, hogy te engem hasonlítasz össze az idióta tudatlan részeg barmokkal akik akkor azt sem tudják merre van balra.Feltakarítanák maguk után ? Dehogyis! Másra dobálják a petárdát?

Egyértelműen hisz nekik ez a szórakozás, hogy másnak szar.

Nekem miért lenne?

2023. márc. 16. 18:48
 52/159 anonim ***** válasza:
5%

Blablabla.

Nincs olyan hely ahol ne zavarná az élő világot a madarakat. Nincs olyan hely.

Magyarán "nem lehet jól használni" az értelmetlen robbantgatas és gyújtogatás nem lehet kulturált. Nem értem hol élsz te. Szerinted ki phasz használja ezeket vagy okoz nekik örömet ha nem részegek???

Józan embert nem érdekli mert a tvben már látta.

Zárják be az allataikat arra az időre? Tényleg ennyi ment át neked az egészből??? Igazad van, végülis akkor csak a fürdőszobát hugyozza össze amíg te szórakozol úgy tényleg sokkal jobb. Ez egy munka eszköz (nek kellene hogy legyen) nem szórakozás.

2023. márc. 16. 19:52
 53/159 A kérdező kommentje:

52 nincs értelme a veled folytatott vitának.

Nem is akarok nagy figyelmet szentelni ennek az egésznek mert már elegem van a folyamatos picsogásból.

Rohadt jó, hogy veletek is veszekednem kell miközben még öngyilkos gondolatú embereket is próbálok lebeszélni stb stb.

Szóval van jobb dolgom azt hallgatni mint, hogy te nem vagy képes egy órát kibírni a saját kutyáddal.

Tudod én vagyok az aki nem képes aludni mert az egész utcánban mindenhol ugat a kutya a szomszédban is mindent összszarnak majd belelépek stb.

Na betiltsuk a kutyákat?Elvégre nyáladzó tetűhordozó szőrzsákok.

Nem nem tiljuk be a kutyákat igen össze lehet szedni a szart az utcán igen kikerülhetem figyelhetek a lábam elé igen a szomszéd betaníthatja a kutyáját, hogy kussoljon.Neked valószínűleg nehéz lesz a boltban vagy bárhol ahol lehet kapni természetes nyugatót.Ki fogjátok bírni mintahogyan a madarak is.És józan ember tv ből nem néz tűzijátékot mert teljesen más.

És én nem értem te hol élsz mert, hogy nem ezen a föld bolygón az is biztos.Miért ne lehetne kultúráltan megoldani.Á neked úgyis csak a szar látszik mindenben meg sem próbálod megérteni, hogy miért lehet jó.

Esetleg van kedved folytatni?Tovább hisztizni mert rohadtul elegem van, hogy nem a kérdésre kapok választ hanem a hisztit, hogy miért szar minden.

Elég!

2023. márc. 16. 20:01
 54/159 anonim ***** válasza:
20%
Én nem #52 vagyok, hanem az előző "gyökér". Soha az életben nem fogom tudni megérteni azt, hogy felnőtt emberek mi a tarka lóf*szt élveznek a tüzijátékban. 10 évesen nekem is tetszett, hogy pukkan, meg hűű, de felnőve rájöttem, hogy többet árt, mint használ, és inkább sokkal értelmesebb, alkotó jellegű tevékenységekkel foglalom el magamat, amivel inkább örömöt szerzek másoknak, nem pedig bosszúságot.
2023. márc. 16. 20:12
 55/159 anonim ***** válasza:
0%
Jajj, bocsánat, bonyolultan fogalmaztam: NEM! Az indoklást az előző válaszokban megtalálod!
2023. márc. 16. 20:15
 56/159 A kérdező kommentje:

DE NEM FOGOD FEL EMBER, HOGY LESZAROM, HOGY MI A FSZT POFÁZOL?!

NEM A KÉRDÉSRE VÁLASZOLSZ CSAK ÁLTALÁNOSÍTASZ:

ööö a tűzijáték szar mer' szar és értelmetlen meg csak a hujék használják.

Fogd már be!

Aki tűzijátékozik az fog is sajnos többségükbe több értelem ragadt mint beléd.Nem vagy képes felfogni, hogy nem erőfitogtatásból vagy kínzásból vagy idegesítésből tűzijátékozunk.De ha egyen sem voltál kint (amit te lőttél) akkor nem értem minek írsz egyáltalán bármit is ide.

Nem vagy képes felmérni a helyzetet.Nem releváns a válaszod csak az indulatokat kelted másokban.

2023. márc. 16. 20:20
 57/159 anonim ***** válasza:
0%
Őmm te nagyon buta, akkor Pistike szinten: Kérdésedre válaszom egyértelmű nem, indokaimat megtalálod az előző válaszokban. Egyiket sem engedélyezném, mert lásd a példákat, nem túl okos dolog. A piromániádat meg éld ki másképp, például gyújtsd fel magad, mint az a bizonyos tibeti szerzetes. Namaste...
2023. márc. 16. 20:55
 58/159 anonim ***** válasza:
5%
Van valami diszkrét báj amikor bár mindenki szerint a részeg állatoknak okoz örömet tűzijátékozni, te mégis folyamatosan valami kulturálisan magasan művelt öltönyös bajszos úriemberekre asszociálsz amikor a tűzijátékozókról beszélsz és kikéred magadnak hogy még véletlenül sem az előbb említett csoportról van szó (akiket mi látunk hogy tűzijátékoznak a tízen éves gyerekeken kívül). Csak ez a csoport akire te hivatkozol (ha létezne) ők pontosan meglennének nélküle is. Esetleg életükben egyszer kipróbálják milyen. Nem, a valódi vásárlói csoport gerincét a tízen éves kamaszok és a tanulatlan suttyó részeges állatok alkotják.
2023. márc. 16. 21:22
 59/159 A kérdező kommentje:

Nem ezt te is jól tudod.

Na mindegy is ugyanazt a hülyeséget pofázod időtlen idők óta úgyhogy szerintem kussolj.

Lehet normálisan tűzijátékozni ezt te is tudod csak itt pöffeszkedsz

2023. márc. 17. 07:46
 60/159 A kérdező kommentje:

57 téged gyújtalak fel te barom.

Érted úgy sem kár

2023. márc. 17. 07:47
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!