Én nem értem ezt a maszatolást, persze rá lehet mutatni más dologra is ami kárt okoz a természetben vagy az emberek nyugalmában, ettől még nem hitelesíti a petarda használat létjogosultságát. Mint ahogy a kutyatartással kapcsolatban is mindig lehet majd találni elrettentő példát amikor valaki szabadon hagyja kóborolni a kutyáját és az megtámad valakit. De ez a duma hogy "mer a kuttyások is milyenek máá ne pofázzanak meg különben is az is veszélyes" egy érvelési hiba. A korábbi kommentemben pedig világosan leírtam mi a különbség az olyan kártékony dolgok között amik közhasznúak meg a petárdázás és tűzijátékozás között amit településenként mindössze néhány agyalágyult csinál mégis az egész településnek "élveznie" kell. Szóval nem kell relativizálni.
A labombára pedig annyit hogy én semmi kettős mércét nem látok benne hogy bár gyerek koromban az osztály társaimmal játszottam vele mai fejjel vissza gondolva a leghelyesebb az volna ha elvették volna tőlünk mert már akkor is egy ostobaság volt.
Persze hogy vannak csak ha megnézed mikor szidnak minket az ő oldaluk mindig makulátlan és ők meg a kutyás tevékenységük semmiben sem hibás..
Ha megbeszéltétek akkor jó na és mi okozta a hapinál hogy ennyire utálkozó stílusba ment át a pyrot illetően ? Mert gondolom a la bombás is másik gyerek itt..
mi a különbség az olyan kártékony dolgok között amik közhasznúak meg a petárdázás és tűzijátékozás között amit településenként mindössze néhány agyalágyult csinál ? .. Hát barátom akkor te se élsz városba gyere le egyszer pestre szilveszterezni vagy akár melyik nagyvárosba Európába Meg fogod látni hogy igen nem csak néhány ember csinálja, hanem szinte az egész társadalom amúgy meg kéne nézni hogy szilveszter előtt is mennyit adtak el pyrotechnikából és mennyit lövöldöztek ..Ez sem véletlen
Kedvencem az volt hogy a horváth buta zöldek is akarták azt hazudni hogy a horvátok átérnének más alternatívára ehhez képest idén is a társadalom majdnem 89 % pyrozott és ott volt a maradék 30 % ék ami utálta ennyit is erről.. :)
Nem érdekel amúgy hogy te mit tartasz kártékony dolgoknak mert nincs logika neked sem az érvelésedben és dehogynem összehasonlítható ! Mért közhasznú az hogy neked mindenképp kell egy autó? Nem tudsz tömegközlekedéssel is menni?
Energia Ital, Az összes pia, a dohánytermékek mint kártékonyak szintén És még is lehet ..Ne lehessen tűzijátékozni mert jó páran nem használják jól és baromkodnak vele akkor a Piát kéne főleg betiltani és nem a tűzijátékot mert 90 % ban tűzijáték balesetet ittas állapot okoz !
Dehogy nincs kettős mérce csak nem veszed észre Te csinálhattad régen királynak érezted magad most meg osztod az észt hogy ezt már senki se csinálja legalább hülyének ne nézzük egymást .. ha azt mondanád hogy én petárdáztam de már kiuntam belőle viszont akinek tetszik annak lelke rajta semmit nem szolnék még igazságos is lenne de aki maga is részese volt ennek és ugyan úgy csinálta az ne akarjon már itt egy szent fazék lenne könyörgöm!
Apropó nem maga a La bomba volt ostobaság buta gyerek , csak nem az iskolában kellett volna petárdázni köszönjük hogy hozzá járultál te is a petárda negatív megítéléséhez majd utána ugatsz a termék és ezen eszközök ellen ! És igen én is tudom mekkorát durran anno régen én is használtam la bombát viszont nem voltam akkora tapló hogy lakoházas környékeken a tanítás után robbantgattuk fel és Iskolából haza felé dobáljam el !
Szerintem már akkor a suliban több esze lehetett volna a tanároknak, szülőknek hogy megkeressék és el vegyék akinél ilyen hülyeség volt.? Nem barátom neked lett volna több eszed hogy nem hozol az Iskolába petárdát ez nem a tanárokon múlik meg a terméken hogy hülye gyerek voltál , és 4 grammos la bombát vittél az iskolába azt kellett volna még hogy valami hülye haverod véletlenül a bengál elegyet gyújtotta volna be a kanóc helyett öngyújtóval oszt tőből lerobbant volna a keze ..Bírom hogy az ilyen emberek vannak ellene akik maguk is hozzá járultak az eszközök negatív megítéléséhez.. Mi is régi motorosak vagyunk sok haverom volt nagy petárdás régen és sokan rá untak de egyik sem akarná betiltani elrontani a mostani pyrosok őrömét mivel hogy ők is benne voltak ebben anno..
És had mondjak neked valamit ez nem a felnövésről szól ..Beírod a youtubra French pyromeeting Eidhowen vuurwerk több mint 2 órás összeállítás hogy fiatalok, Közép korúak idősek együtt petárdáznak durrogtatnak egyszer menj ki olsz országba nyúgdijas bácsik dobálják a zeus petárdát és középkorú apukák a cobra 6 és társait ott a labomba egy hangyának számít csak a petárdák kategóriájában .. Szóval ez egy eléggé nagy tré általánosítás hogy felnőttem és ezért nem érdekel már.. Nah kezdjük azzal téged ez régen sem foglalkoztatott komolyan ezért hagytad abba, viszont akinek ez lett a hobbija és ezért ment pyrotechnikusnak hogy kitanulja a szakmát és tisztelettel becsülettel gyakorolja az hidd el fejben jobban felnőtt mint te..
"Persze hogy vannak csak ha megnézed mikor szidnak minket az ő oldaluk mindig makulátlan és ők meg a kutyás tevékenységük semmiben sem hibás.."
Ez gyerekes hozzá állás. Nincsenek oldalak. Ügyek vannak amiről érdemes beszélni. De nem lehet erre a tengelyre feszíteni hogy vannak" a kutyások" meg "a petárdások".
Meg mi az hogy az ő oldaluk semmiben sem hibás? Sok kutyas kérdés van ahol kiderül hogy kutyások rengeteg hibát követnek el. Ebben az aspektusban is mint a tűzijáték. Pl mindamellett hogy szerintem be kellene tiltani a tűzijátékot, a kutyásoknak nyilván érdeke hogy ha már ez a helyzet akkor tegyenek meg mindent azért hogy ne legyen belőle nagyobb gond. (természetesen ez nem fog minden esetben sikerülni bármennyire is igyekeznek).
De ha árnyaltan gondolkozol és nem csak fekete-fehér, igen-nem ben akkor látod hogy a kutyások egymást is lebasszák akik nem figyelnek ilyenkor az állataink rá. Ettől még a többségük és nem csak ők elítélik a tűzijátékozast.
Más példával elmondva hogy értsed:
Ha egy betörő betör a házamba és kirabol, akkor én is hibáztam ha ezt úgy tudta megtenni hogy nem is volt zárva az ajtó csak simán bement. Ez az én felelőtlenségem. Ettől még a betörőt/a betörést meg kellene szüntetni és fel kellene számolni..
Ez gyerekes hozzá állás. Nincsenek oldalak. Ügyek vannak amiről érdemes beszélni. De nem lehet erre a tengelyre feszíteni hogy vannak" a kutyások" meg "a petárdások".? Nincsenek oldalak ? Nagyon nagy álomvilágban élsz az internet másról sem szól csak hogy a pyrosokat szidják több hétig a Czutor Zoli ellen indított gyűlölet kampányt kik is kezdték el? Csak nem a hatalmas tisztességes jó lelkű állatvédők és kutya otthonok ? hát dehogynem ;) Akkor miről is beszélünk ha valakit gyakorlatilag egy ilyen kijelentés miatt meg lehet interneten lincselni akkor szerintem léteznek eme oldalak ..lassan ott tartunk hogy nehogy valaki tűzijátékozni merjen mert a fasiszta állatvédők meglincselnék legszívesebben az illetőt, egyet mondj nekem mikor láttál pyrotechnikust és tűzijáték kedvelőt így viselkedni a kutyások ellen? Hogy már gyakorlatilag üldöző kampányt rendezel ellene meg nép haragot ?
Szóval ne gyere nekem ilyen baromságokkal hogy nincsenek oldalak .. Mikor Luterán György egri pyrotechnikust betámadták egy fasiszta szellemü kutyanyaló brigád és ilyeneket írtak neki hogy 3 gyereked dögöljön meg mert az apjuk egy rohadt pyrotechnikus.. vagy hogy öljenek meg téged akkor ez már bátran kimerití a gyilkosságra való felbujtás legfőbb szintjeit.. És igen van köztük normális alap ezt én is tudom de a többség olyan szinten elmebeteg nárcisztikus, véres ember gyűlölő hogy az hihetetlen.. na ilyenkor kéne hogy a kutyások nagyobbik része ezt elítélje de most figyelj ennél is olyanokat írtak hogy respekt meg hogy én ezt nem mertem volna de nekik gratulálok .. Hát szánalmas és undorító ! Na ezért kéne amilyen az agyon Isten olyan a fogadj isten szerint betiltani a lakótelepen úgy ahogy van a kutyatartást! Káros, hangos, egészévben szenved tőle mindenki szinte ,büdös,Állatkínzás Stb
"mi a különbség az olyan kártékony dolgok között amik közhasznúak meg a petárdázás és tűzijátékozás között amit településenként mindössze néhány agyalágyult csinál ? .. Hát barátom akkor te se élsz városba gyere le egyszer pestre szilveszterezni vagy akár melyik nagyvárosba Európába Meg fogod látni hogy igen nem csak néhány ember csinálja, hanem szinte az egész társadalom amúgy meg kéne nézni hogy szilveszter előtt is mennyit adtak el pyrotechnikából és mennyit lövöldöztek ..Ez sem véletlen"
Éltem Pesten valóban többen csinálják minden sűrűn lakott nagyobb városban ezzel nem mondtál újat, de ott is egy nagyon kis töredéke az embereknek. Túlnyomó többség utálja. A kisebb településeken pedig még sokkal kevesebben.
"Kedvencem az volt hogy a horváth buta zöldek is akarták azt hazudni hogy a horvátok átérnének más alternatívára ehhez képest idén is a társadalom majdnem 89 % pyrozott és ott volt a maradék 30 % ék ami utálta ennyit is erről.. :)"
Már értem miért nem megy át az információ azt illetően mi a baj a "pyrozással" mivel alapvető kognitív képességek hiányában vagy. :D
Legalább biztosan tudni hogy ezeket a számokat tényleg hasraütés szerűen írtad és nem arról van szó hogy valamilyen felmérésből emelted át ide. Nem baj kisfiam a te véleményed a legfontosabb.
"Nem érdekel amúgy hogy te mit tartasz kártékony dolgoknak mert nincs logika neked sem az érvelésedben és dehogynem összehasonlítható ! Mért közhasznú az hogy neked mindenképp kell egy autó? Nem tudsz tömegközlekedéssel is menni?"
Azt tudom hogy nem érdekel, látszik. Csak akkor ne arra fogd hogy nem értelmes hanem arra hogy nem érdekel.
"Mért közhasznú az hogy neked mindenképp kell egy autó? Nem tudsz tömegközlekedéssel is menni?"
A felvetés az volt hogy a busz is szennyezi a levegőt(egy példa a sok közül), de mivel közhasznú ezért arra ép eszű ember nem fogja azt mondani hogy nincsen rá szükség állítsák le a buszokat. Egy személygépjármű is lehet közhasznú ha valaki olyan munkát végez ami miatt arra szükség van illetve egy utazási eszköz. Olyan érzésem van mintha azt akarnád mondani azért fogjam be a pfám mert és azért ne mondjam hogy nem kéne pirománkodni mert nekem van személyautóm.. Fuck logic..
Nem az a lényeg hogy nekem van e autóm vagy azzal megyek e vagy nem...Nem tudom ezen mi olyan bonyolult neked.
"Energia Ital, Az összes pia, a dohánytermékek mint kártékonyak szintén És még is lehet ..Ne lehessen tűzijátékozni mert jó páran nem használják jól és baromkodnak vele akkor a Piát kéne főleg betiltani és nem a tűzijátékot mert 90 % ban tűzijáték balesetet ittas állapot okoz !"
Azzal semmi baj nincsen ha valaki energia italt iszik meg azzal sem ha alkoholt. Természetesen hozzá járul a tűzijáték balesetekhez, de nem is volt szó balesetekről. Hanem önmagában a tűzijáték és ne adj isten petárda használatról. Nem mentem oda senkihez légalkohol szintet mérni aki az utcában használta hogy ittas állapotban tette e vagy sem, tehát ha részeg ha nem, nem érdekel, a baj a "normális" használatával van mint ugye olyan módon ezt nem is lehet használni.
"Dehogy nincs kettős mérce csak nem veszed észre Te csinálhattad régen királynak érezted magad most meg osztod az észt hogy ezt már senki se csinálja legalább hülyének ne nézzük egymást .. ha azt mondanád hogy én petárdáztam de már kiuntam belőle viszont akinek tetszik annak lelke rajta semmit nem szolnék még igazságos is lenne de aki maga is részese volt ennek és ugyan úgy csinálta az ne akarjon már itt egy szent fazék lenne könyörgöm!"
Nem mondtam hogy nem csinálja sajnos csinálja, bár többnyire fiatalkorúak.
De miért akarod belém plántálni hogy én kettős mércét alkalmazok, miért unortodox azt állítanom hogy most felnőtt fejjel gyerekként sem kellett volna tűzijátékozni? Se az iskolában se a szántóföldön, sem sehol? Miért nem változhatott meg a véleményem ezzel kapcsolatban? Miért az az egyetlen elfogadható álláspont számodra hogy csak meguntam viszont szerintem mindenkimás csinálja akinek kedve van hozzá? Hát azért ne vitasd már el tőlem ha ez róla a véleményem. Nem élveztem, hanem hülyegyerek voltam mint a többiek, és akkor az volt a menő hogy melyik szól nagyobbat. Ettől nem vagyok szentfazék.
"Apropó nem maga a La bomba volt ostobaság buta gyerek , csak nem az iskolában kellett volna petárdázni köszönjük hogy hozzá járultál te is a petárda negatív megítéléséhez majd utána ugatsz a termék és ezen eszközök ellen ! És igen én is tudom mekkorát durran anno régen én is használtam la bombát viszont nem voltam akkora tapló hogy lakoházas környékeken a tanítás után robbantgattuk fel és Iskolából haza felé dobáljam el !"
De hát mindenki aki csinálja hozzá járul a negatív megítéléséhez. Nem tudod úgy csinálni lakott területen belül. Ha úgy csinálnád akkor nem hallanám, de akkor neked sem csorogna rá a nyálad.
"Szerintem már akkor a suliban több esze lehetett volna a tanároknak, szülőknek hogy megkeressék és el vegyék akinél ilyen hülyeség volt.? Nem barátom neked lett volna több eszed hogy nem hozol az Iskolába petárdát ez nem a tanárokon múlik meg a terméken hogy hülye gyerek voltál , és 4 grammos la bombát vittél az iskolába azt kellett volna még hogy valami hülye haverod véletlenül a bengál elegyet gyújtotta volna be a kanóc helyett öngyújtóval oszt tőből lerobbant volna a keze ..Bírom hogy az ilyen emberek vannak ellene akik maguk is hozzá járultak az eszközök negatív megítéléséhez.. Mi is régi motorosak vagyunk sok haverom volt nagy petárdás régen és sokan rá untak de egyik sem akarná betiltani elrontani a mostani pyrosok őrömét mivel hogy ők is benne voltak ebben anno..""
Értem tehát beismered hogy veszélyes ha gyerekek kezébe kerül, de szerinted nem kellene a tanároknak szülőknek elvenni? Ne a tanárnak és szülőnek legyen több esze. Majd a gyerek megoldja. Értem..
"És had mondjak neked valamit ez nem a felnövésről szól ..Beírod a youtubra French pyromeeting Eidhowen vuurwerk több mint 2 órás összeállítás hogy fiatalok, Közép korúak idősek együtt petárdáznak durrogtatnak egyszer menj ki olsz országba nyúgdijas bácsik dobálják a zeus petárdát és középkorú apukák a cobra 6 és társait ott a labomba egy hangyának számít csak a petárdák kategóriájában .. Szóval ez egy eléggé nagy tré általánosítás hogy felnőttem és ezért nem érdekel már.. Nah kezdjük azzal téged ez régen sem foglalkoztatott komolyan ezért hagytad abba, viszont akinek ez lett a hobbija és ezért ment pyrotechnikusnak hogy kitanulja a szakmát és tisztelettel becsülettel gyakorolja az hidd el fejben jobban felnőtt mint te.."
Ha ez igaz ahogy írod akkor ez tök gáz, remelem ott is előbb utóbb valamit kitalálnak erre. Szerintem idő kérdése.
"egyet mondj nekem mikor láttál pyrotechnikust és tűzijáték kedvelőt így viselkedni a kutyások ellen? Hogy már gyakorlatilag üldöző kampányt rendezel ellene meg nép haragot ?"
Mivel a pirománok csinálnak valamit ami másokat zavar és amivel tele van a töke az állat tartóknak, így nyilván a reagálás az mindig az utóbbi csoportból lesz. Mindezzel együtt hogy a céljukkal egyet értek én szerintem nem normális dolog emiatt valakinek a halálát kívánni mert ez túlzás. Nem egyszerűen annyi kellene hogy ne lehessen csinálni és kész. A kutya ugatással megint mellé trafáltál, én sem szeretem mikor valakinek non stop éjjel ugat a kutyája, azt is ugyan úgy bírságolni kellene.
vyrobnak százszázalékosan Igaza van Aki maga is petárdázott ráadásul az osztálytársai és tanárok veszélyeztetésére vitt az iskolába petárdát az kussoljon inkább és örüljön hogy ebből nem lett nagyobb gond régen mikor ezt tette! Az ilyen f@szládák miatt szívtak a normális petárdások is évek óta ugyan is pár ilyen hülye gyereknek mindig sikerült másba kárt tennie vagy lerobbantani a kezét eleve 12 évesen hogy került a kezébe La bomba mikor felső korhatár akkor is 21 élet év volt ? Ki az aki eladott neki egy akkor is hármas osztályba tartozó petárdát? Erre meg be kell tiltani a petárdát mert a hülyélye se tudta jól használni zavarta köznyugalmat a helyi parkban utána meg veri magát hogy már felnőttem és okos vagyok hát ember maradnál inkább csöndbe mindenki jobban járna. Nehogy már a normális petárdások érezzék hülyén magukat csak mert a hozzád hasonlók miatt lett nekik is elcseszve és lekorlátozva szinte minden!
Vyrob Nekem is volt egy tűzijátékot kedvelő haverom aki tök normális volt kezdetben és nagyon jóban voltunk amíg nem vett egy kutyát és utána előtört belőle a vérszájú állatvédő a kutyája miatt aztán csodálkozott hogy elküldtem az anyába mikor megmondtam neki hogy senki sem köteles a kutyádhoz alkalmazkodni pláne nem szilveszterkor a te kutyád a te felelősséged ha nem tudod megoldani ne tarts kutyát és ugyan azt a réteget szidod most aminek te bőszen a részese voltál ! Na ezt hívjuk kétkulacsosnak és hogyan is mondta vyrob ? Ez a jóemberkedés tökéletes példája : röviden ne akard már beállítani magadat jobbnak mikor te se voltál jobb senkinél sem! És ne akard bírálni a mostani réteget és a felhasználókat ha te se voltál különb!
Éltem Pesten valóban többen csinálják minden sűrűn lakott nagyobb városban ezzel nem mondtál újat, de ott is egy nagyon kis töredéke az embereknek. Túlnyomó többség utálja. ? Ostoba általánosítás nem a többség utálja te utálod ezért rá akarod erőszakolni a te véleményedet a többségre.. így működtök mindig kerestek kibúvót tényezőt hogy magatokat igazoljátok.. :)
Már értem miért nem megy át az információ azt illetően mi a baj a "pyrozással" mivel alapvető kognitív képességek hiányában vagy. :D ( Ezt mondja az a barom aki folyamatos tagadásban van és képtelen megérteni a másik fél véleményét ugye? Mert nincs reációm a másik emberhez mert soha nem akartam az ő fejével gondolkodni és az ő helyzetébe beleérezni csak a saját személyes nyomorommal vagyok hajlandó foglalkozni ;) (Utálom a tűzijátékot mindenki rohadjon meg aki használja és tiltsák be)
Legalább biztosan tudni hogy ezeket a számokat tényleg hasraütés szerűen írtad és nem arról van szó hogy valamilyen felmérésből emelted át ide. Nem baj kisfiam a te véleményed a legfontosabb ? Nem hasraütésszerüen írtam ostoba gyerek olvass pyrotechnikus híreket cikkeket minden ott van leírva a privatex pyro kutatásai is amiben a zöld lobbit cáfolják a szlovák természetvédelmi hivatal kimutatásaival közösen .. de minek küldjek ilyeneket ha ostoba vagy ezt értelmezni is és csak egy csövön keresztül látod eme tevékenység végzését? :) És amúgy szerintem én idősebb is vagyok nálad elárulhatnád hány évesen osztod itt az észt :)
Azzal semmi baj nincsen ha valaki energia italt iszik meg azzal sem ha alkoholt? Persze ami nekem tetszik azzal nincs sose gond ( libsi gondolkodás kártékony része kérem ) Vicces hogy nem ismeri el a pyrotechnika normális használatát cső látása meg arroganciája miatt bezzeg amit szeret azzal semmi gond nincs :) ( Mert nincs reációm a másik emberhez mert soha nem akartam az ő fejével gondolkodni és az ő helyzetébe beleérezni csak a saját személyes nyomorommal vagyok hajlandó foglalkozni ;)
De miért akarod belém plántálni hogy én kettős mércét alkalmazok, miért unortodox azt állítanom hogy most felnőtt fejjel gyerekként sem kellett volna tűzijátékozni? Se az iskolában se a szántóföldön, sem sehol? Igen az ez kétszínűség magas foka de látom nem tudod értelmezni most sem hogy mit mondok.. felőlem utáljad de másokat ne akar korlátozni aminek te is részese voltál és csináltad ;)
Miért az az egyetlen elfogadható álláspont számodra hogy csak meguntam viszont szerintem mindenkimás csinálja akinek kedve van hozzá? Igen mért ne tehetné meg aki normálisan használja és nem olyan barom módon mint te? Érted mit akarok mondani? A te hülyeséged miatt ne a normális réteget akard büntetni a saját hibáid miatt !
De hát mindenki aki csinálja hozzá járul a negatív megítéléséhez. Nem tudod úgy csinálni lakott területen belül. Ha úgy csinálnád akkor nem hallanám, de akkor neked sem csorogna rá a nyálad? Ki mondta hogy a labombát lakott területen belül kell dobálni amikor még szilveszter sincs? Én soha nem dobáltam lakott területen belül mindig szánton vagy kietlen helyeken szóval itt megint te járultál hozzá a negatív megítéléshez ;) Ember nem veszed észre hogy a saját hülyeségedet akarod másokra fogni? Sokan .. uram bocsáss de normálisan tudnak ilyen termékeket használni ezt nem veszed észre?
Értem tehát beismered hogy veszélyes ha gyerekek kezébe kerül, de szerinted nem kellene a tanároknak szülőknek elvenni? Ne a tanárnak és szülőnek legyen több esze. Majd a gyerek megoldja. Értem.. ? Dehogynem el kéne venni de hogy is írta Jake ? >;) hogy is került a kezedbe ? És ki vette meg ? Ki a hibás ? Ki vitte be a suliba ? Most képzeld el Beviszel egy vadász puskát suliba megsebesítesz valakit majd kitalálod ekkora logikával a puska hibás meg a tanárok nem a hülye gyerek? Istenem annyira látszik hogy te soha semmiért nem voltál hibás és nem vállaltad régen semmiért se a felelősséget legyen hibás maga az eszköz meg a tanár :) Mert én vagyok a szegény kisgyerek aki nem tehet semmiről :) Nem nem .. nem veszélyes csak érteni kéne hozzá aki nem ért hozzá az ne használja majd ne ossza az észt a többieknek nagy pofával mikor egy hülye volt! Késsel leszúrsz valakit a kés lesz a hibás ? És ne hogy elkezd megint felbüfögni a libsi demagóg dumádat hogy de hát az közhasznu..
Ha ez igaz ahogy írod akkor ez tök gáz ? Te vagy a tök gáz és egy igazi loser vagy .. Andrew Tate se gondolkozik másként mint te.. hiszen mindenki gáz mindenki csicska aki nem teszi azt amit az én tökéletes feljebbvaló személyem megkövetel kicsit nézz tükörbe és rá jössz ki is a gáz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!