Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Engedélyeznétek a petárdát? É...

Engedélyeznétek a petárdát? És a vetőset?

Figyelt kérdés

2023. febr. 7. 16:26
 111/159 A kérdező kommentje:

Jó szerintem egyik oldal sem szent...

megint itt b@sszuk a másik agyát ugyanott tartunk mint az elején.Ebben a témában mindenkinek igaza van de közben senkinek sincs.

PONT.

ÉS NEM ne érezzétek úgy, hogy mindenáron bele kell rúgni a másikba mert az nem megoldás!Legyen az enyém az utolsó szó nem kell mindig az igazunkat magyarázni.Tökmindegy mit írtok a másikat úgy sem fogjátok meggyőni tehát felesleges a vérontás.Én már csak tudom...

2023. ápr. 4. 20:31
 112/159 A kérdező kommentje:
ráadásul félre is írtam...
2023. ápr. 4. 20:35
 113/159 vyrob ***** válasza:
100%

Kérdező azt hogy másoktól megvonjuk a vélemény nyilvánítás jogát egy vita témában az sem a legjobb módszer kérem ..

Ebben a témában mindenkinek igaza van de közben senkinek sincs.? Hát ez nem igazán így van a labombás gyerek a saját önön hibájából általánosít és bírálja a normális és kulturált használatot csak azért mert ő sem viselkedett régen jól ezért szívjon a többi is.. ez nem így működik ez a normális használó többséggel szemben egy igazi kib@szás amit nem fogadok el mert az én erkölcsi kodexem is az igazságot megértést és tisztességet preferálja ! Nem a másokat hibáztatást minimális meg értés nélkül csak azért mert én hülye voltam régen ..

Tökmindegy mit írtok a másikat úgy sem fogjátok meggyőni tehát felesleges a vérontás.Én már csak tudom.. Akkor már eleve nem kellett volna gyak kérdésen ilyet ki írnod kérdező.. hogy ki melyiket preferálja tudtad hogy jön majd szokás szerint az ugatók tábora és szerintem azt is tudtad hogy nem csak hozzáértők fognak majd ide irkálgatni hanem hozzá nem értők is..

2023. ápr. 4. 22:51
 114/159 vyrob ***** válasza:
100%
A petárdát , tűzijátékot megemlíteni vemhesebb állatvédők előtt az olyan mintha az eutanáziát hoznád szóba előttük vagy a halál büntetést és a gender hisztit.. :)
2023. ápr. 4. 22:57
 115/159 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Sokkal többen vannak a pyrosok ezek az agyalágyult hülyék kutyások a hangos kisebbség
2023. ápr. 5. 07:46
 116/159 A kérdező kommentje:
Oké srácok de ha ezen idegeskedtek azzal csak a saját idegeiteket rontjátok el.A gyk nem egy pyros oldal.Ezt el kell fogadni.Azzal, hogy mindent kiírtok ide azzal nem lesz megoldva csak összevesztek és szarral és szélsőséggel dobálóztok majd közlitek, hogy ez a kisebbség.Nekem érdekem a témában a pyros részleten "állni" de ha egymást marcangoljuk az nem visz előre.
2023. ápr. 5. 18:41
 117/159 A kérdező kommentje:
És sajnos igen
2023. ápr. 5. 18:42
 118/159 A kérdező kommentje:
Ezzel a kérdéssel elindítottam a ww3-mat.
2023. ápr. 5. 18:42
 119/159 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Én nem idegeskedek inkább röhögök rajtuk
2023. ápr. 5. 19:13
 120/159 A kérdező kommentje:
119 csak az idődet pocsékolod.
2023. ápr. 5. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!