Jó szerintem egyik oldal sem szent...
megint itt b@sszuk a másik agyát ugyanott tartunk mint az elején.Ebben a témában mindenkinek igaza van de közben senkinek sincs.
PONT.
ÉS NEM ne érezzétek úgy, hogy mindenáron bele kell rúgni a másikba mert az nem megoldás!Legyen az enyém az utolsó szó nem kell mindig az igazunkat magyarázni.Tökmindegy mit írtok a másikat úgy sem fogjátok meggyőni tehát felesleges a vérontás.Én már csak tudom...
Kérdező azt hogy másoktól megvonjuk a vélemény nyilvánítás jogát egy vita témában az sem a legjobb módszer kérem ..
Ebben a témában mindenkinek igaza van de közben senkinek sincs.? Hát ez nem igazán így van a labombás gyerek a saját önön hibájából általánosít és bírálja a normális és kulturált használatot csak azért mert ő sem viselkedett régen jól ezért szívjon a többi is.. ez nem így működik ez a normális használó többséggel szemben egy igazi kib@szás amit nem fogadok el mert az én erkölcsi kodexem is az igazságot megértést és tisztességet preferálja ! Nem a másokat hibáztatást minimális meg értés nélkül csak azért mert én hülye voltam régen ..
Tökmindegy mit írtok a másikat úgy sem fogjátok meggyőni tehát felesleges a vérontás.Én már csak tudom.. Akkor már eleve nem kellett volna gyak kérdésen ilyet ki írnod kérdező.. hogy ki melyiket preferálja tudtad hogy jön majd szokás szerint az ugatók tábora és szerintem azt is tudtad hogy nem csak hozzáértők fognak majd ide irkálgatni hanem hozzá nem értők is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!