Nem az eszközökkel van a baj, hanem az emberekkel, akik használják, s ahogy használják.
Pár petárda pl jól tud jönni, ha a falu határában kicsit körbevettek a pásztorkutyák a pásztor meg sehol...
"Ha minden be lenne tiltva akkor ugyanúgy vennék az emberek csak a feketepiac lenne nagyobb."
De legalább meg lenne nehezítve ezen ún. "emberek" dolga, akik ennyire nem bírnak petárda nélkül létezni és tarthatnának a büntetéstől is.
"Ráadásul az ország fele felháborodna hozzáteszem jogosan."
Pedig a kis szavazásod mostani állása szerint is magasan vezet a petárdázást teljesen betiltani akarók aránya.
"Pedig a kis szavazásod mostani állása szerint is magasan vezet a petárdázást teljesen betiltani akarók aránya."
Pedig itt gyk elég sok szavazás van ahol ti a kisebbség álltok szarabbul.
Na de mindegy is te is csak véleményt nyilvánítottál annyi különbséggel,hogy flegmán és személyeskedőn tetted azt.
"De legalább meg lenne nehezítve ezen ún. "emberek" dolga, akik ennyire nem bírnak petárda nélkül létezni és tarthatnának a büntetéstől is."
Most is be van tiltva a petárda ha nem lennél tisztában vele.És nem azért pyrozik sok ember mert arról szól az életük (én igen mert pyrotechnikus vagyok) hanem mert jól érzik magukat és jól szeretnék érezni magukat.
Te is csak magadra tudsz gondolni 15ös arra,hogy az ország másik fele mit szeretne ááá minek is persze mindig az a legfontosabb, hogy neked jó legyen.Ezzel sajnos tisztában vagyunk
Honnan a fenéből veszed, hogy az emberek fele pyrozik, stb.?
Viszont rengetegen ellene vannak, és erre van sokkal nyilvánosabb közvéleménykutatás is.
Ellene vannak a kisgyerekesek, az idősek, az autisták, az állattulajdonosok és az állatvédők, az állatokkal együtt.
Néhány idióta van mellette, messze nem a fele.
Engem történetesen baromira nem is érdekel. Még másét se nézem, még ki se megyek megnézni, sőt, volt, hogy a barátnőmnél laktam augusztus 20.-án, az erkélyéről tök jól láthattam volna, és ki se mentem nézni, a csúúúúúúcs tűzijátékot, mert pont leszartam, és inkább a kutyát sajnáltam, nyugtattam, amelyik be volt szarva.
"Ellene vannak a kisgyerekesek, az idősek, az autisták, az állattulajdonosok és az állatvédők, az állatokkal együtt."
A kisgyerekek pont leszarják a tűzijátékot, az időseket meg ne általánosítsd.Az idősebb korosztályból is járnak ki pyrozni.Nos az autisták hát az eggyik fél tőle mert értelmi fogyatékos és nem fogja fel mi történik a másik fele a világáról nem tud aztán vannak akik tök normálisak semmi baj nincs az agyukkal.Na hát itt csak róluk beszélünk közülük se mindenki gyűlöli csak egy részük.Szóval annyit kamuzol amennyit akarsz és annyit általánosítasz amennyit akarsz,a bulvármédiában meg olvashatod a kamuhíreket meg az előre megrendezett állatvédős riportokat csak tudatnám veled,hogy át lettél b+va és te elhitted és terjeszted a saját agymenéseidet miközben világszerte több százmillió ember tűzijátékozik.
Nyilván mind hülyék ugye? :D Te is csak a vicc kategóriába tartozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!