Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi a véleményetek a mezőcsáti...

Mi a véleményetek a mezőcsáti esetről? Alapvetően úgy látom vannak, akik a tanár mellett és vannak akik a tanár ellen vannak, ti, hogy vagytok vele?

Figyelt kérdés

Egyrészt nem tudom elhinni, hogy egy tanár ilyet akarna és szándékosan ilyet csinálna, amikor 1000 más okosabb "módja lett volna" ha valakit megakar leckéztetni.

Másrészt nem akarom elhinni, hogy valaki felnőttként ilyen hülyeséget csináljon csak úgy a semmiből.

Másrészről elnézve a riportot a kisgyerek nem néz ki úgy, mint akit bárki megütött volna, pláne nem 20 ember, és ismerve a "fajtát" nem tudom, hogy valóban ennyire fekete-fehér lenne-e a sztori.

Nem tudom, nekem valami fura az egésszel kapcsolatban.

2023. jan. 28. 21:50
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
80%

#19.)

🔪 Ha LORENZÓ bántalmazhatja a többieket (kigáncsolhatja), akkor az sértet is adhat neki egy pofont.

🔪 Az utcán is ez lesz, és jobb ha a KIS LORENZÓ most megtanulja - mert később már egy érett 30-as férfitól fogja kapni azt a pofont, ami súlyosabb sérüléssel fog végződni, mint egy pirosodás....

🔪 Inkább most tanulja meg, hogy nem bántjunk egymást, mint később amikor már késsel játsszák le ezeket a nézet eltéréseket ❗️ ❗️ ❗️

2023. jan. 29. 11:39
 22/30 anonim ***** válasza:
30%

Belátom IGAZAD van. Egyéb HATÁSOS büntetési formák:

☑️láncfűrész

☑️baseball-ÜTŐ

☑️"VILLAMOS" szék

❤️Legalább MEGTANULJA egy életre ESCOBAR.

❤️Ha megváltozik, lehet belőle "KÍNAI" építő munkás.

2023. jan. 29. 11:41
 23/30 A kérdező kommentje:
baromi idegesítő vagy
2023. jan. 29. 17:50
 24/30 anonim ***** válasza:
66%
A legidegesítőbb az benne, hogy önmagának válaszolgat másik fiókról, és úgy gondolja, hogy ez nem nyilvánvaló. Gyökér.
2023. jan. 29. 17:53
 25/30 anonim ***** válasza:

#24.)

- Mint észre vehető a 22.-es kommentelő nem használt szóközt az emojik után.

- Valamint nincs megjelölve hogy kinek írtam !

- ÉN ilyen vétséget, soha a büdös életbe nem követek el ! ➔ Ez véleményem szerint igénytelenségre utal.

- Én ennél sokkal de sokkal rendezettebb vagyok GYAKORI KÉRDÉSEK VÁLASZADÁSA TERÉN ❗️

- Én mindig ügyelek a VÁLASZOK átláthatóságára és érthetőségére ❗️

- Meg nálam alap dolog, hogy nagy betűvel kezdem a mondatot :D (lásd.: #22).

2023. jan. 29. 21:49
 26/30 anonim ***** válasza:

#Kérdező !

- Én végig a kérdésedet fejtegettem/válaszoltam meg.

- Neked kétségeid támadtak a témával kapcsolatban, én meg azt megválaszoltam.

- Az, hogy neked nem tetszik az ŐSZINTE igazság, arról nem tehetek...

- Sajnos az RTL és a többi sajtó csak az egyik oldalt mutatja be az üggyel kapcsolatban. Sőt ! A többi sajtó csak az RTL riportját vették alapul, és azt egy az egyben le másolták.

- Pedig elvileg 20+1 szereplője van az ügyben.

- Miért nincs bemutatva/meghallgatva a másik oldal ?

(megsúgom, Lorenzó nem egy ma született ártatlan bárány...)

2023. jan. 29. 21:59
 27/30 anonim ***** válasza:
#25 Rajtad kívül még nem láttam olyat, aki túltolt emojikkal nyomatékosítaná a válaszát, pedig jópár választ elolvastam màr.
2023. jan. 29. 22:03
 28/30 anonim ***** válasza:

#27.) - De vannak, olyanok akik cinikusságból írnak így / "cinikusan" válaszolnak, megjegyzést tesznek az én stílusomban. Pl.: lásd a #22.-es válaszolót.

- Cinikusan válaszolt (extrém dolgokat felsorolt + "igazat ad" de közben nem úgy gondolja).

- Ez egy Cinikus válasz/cinikus stílusban...

2023. jan. 29. 23:30
 29/30 anonim ***** válasza:
#28 Nagyon jól ismerem a cinizmust és a szarkazmust, viszont őszintén nem értem, hogy miért kellene ilyen mélyre süllyedni ezek gyakorlásához. Oops.
2023. jan. 29. 23:45
 30/30 anonim ***** válasza:

Hogy te mit képzelsz és mit nem , az az ügy szempontjából érdektelen.

Tudok én különbeket is mesélni, és mind megtörtént.

A Kádár-érában a testnevelő tanárok többsége úgy viselkedett, úgy bánt a diákokkal, mint egy kápó, mint egy keretlegény.

Lekezelte, megalázta, ütötte a gyereket, hogy “embert faragjon” belőle.

A testnevelés tanítása veszélyes üzem. Felelős a gyerek testi épségéért is, nemcsak azért, hogy az országos tanterv alapján megtanítsa a különféle sportágak alapjaira.

Tehát szinte katonás fegyelmet kell követeljen, mert akár életre szóló, maradandó sérülés, vagy halálesett is történhet, ha a gyerek nem fogad szót.

Ezért örök szresszben dolgoznak, bekeményítenek. Sokan túllépik a határt.

Feladatuk, hogy megtanítsák: a testnevelés öröm, játszani is szabad, de a szabályok kötöttek, azokat be kell tartani.

Ez sokszor a kamasz srácoknál nem könnyű. A közös játék jellemformáló is. Együtt, egymásért, közös célért.

Szóval, ha egy brutális állat a testnevelő, akkor jönnek az ilyen aljas, kápó módszerek: miatta nem tudtok elérni ezt meg azt, adjatok neki.

Mint a Kádár-érában a katonaságnál kommunista náci módszer.

A mai napig létezik a klf. versenysportágakban is az az eset, ha elvétve is, hogy az edzők ütik-verik, megalázzák a versenyzőt.

Lásd Gyarmati Dezső unokájával és más sportolókkal, pl. Cseh Lacival történteket.

Dehogynem történnek meg a kérdező által felvetett esetek. Sőt!

2023. márc. 15. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!