Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért nem igazságosabbak a...

Miért nem igazságosabbak a támogatások azokkal szemben akik egyedülállóak?

Figyelt kérdés
Például lakásfelújítási támogatást is csak az vehet fel, akinek minimum 1 gyereke van. Sokkal igazságosabb lenne szerintem, ha négyzetméter alapján osztanák a támogatásokat. Például egy agglegény is kaphatna hogy az 50 m2-es garzonját felújíthassa, de egy nagycsaládos 150m2-es lakásban élő család is kapna.
2023. jan. 3. 09:35
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
3%
Nem, aki egyedül van, az tartsa el magát.
2023. jan. 3. 09:44
 2/33 anonim ***** válasza:
96%
#1 Akinek gyereke van, az is tartsa el magát. Miért én tartsam el az adómból?
2023. jan. 3. 09:53
 3/33 anonim ***** válasza:
86%

Én egyedülálló vagyok, mert nem engedhetem meg hogy gyereket vállaljak.

Épp a családalapítást kellene szorgalmazni támogatni.Lehet sokkal több gyerek születne meg.

2023. jan. 3. 09:57
 4/33 anonim ***** válasza:
0%
2: Mert az a gyerek fogja a te nyugdíjadat is kitermelni.
2023. jan. 3. 09:58
 5/33 anonim ***** válasza:
0%

Aki egyedülálló, az csak magára költ.Ráadásul nincs szüksége olyan nagy házra sem.

2#

A gyermekvállalás társadalmi,gazdasági és nézetpolitikai érdek.Ha valaki nem vállal gyereket hedonista okokra hivatkozva, a minimum,hogy fizet azért,hogy aki vállal, annak könnyebb legyen.

2023. jan. 3. 10:01
 6/33 anonim ***** válasza:
86%
Szaporodjon a pórnép, hadd legyen olcsó, alulképzett munkaerő a NER számára.
2023. jan. 3. 10:07
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a hópihe gyerekek nem fogják a nyugdíjunkat fizetni. Tökölődnek az oktatásban, 30 évesen még PhD képzést végeznek audiovizuális influenszer szakon, 32 évesen vállalnak először munkát egy fornetti pékségben napi négy órában, pályakezdő állami támogatással. Abból nem sok befizetés lesz.
2023. jan. 3. 10:10
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
#4 Én szívesen választanám azt, hogy ne kapjak nyugdíjat az államtól, cserébe most se kelljen fizetnem a gyerekesek támogatásait. Egyrészt egyáltalán nem biztos, hogy megérem a nyugdíjat, másrészt igyekszem már jóval a nyugdíj előtt kialakítani egy olyan életet, ahol nekem már nem kell dolgoznom (pénzért legalábbis).
2023. jan. 3. 10:19
 9/33 anonim ***** válasza:
100%
#5 Egyrészt mindenkinek a saját magánügye, hogy miért nem vállal gyereket, másrészt ha én nem hedonista okokra hivatkozva nem vállalok, akkor miért kell másokat eltartanom a fizetésemből akaratom ellenére?
2023. jan. 3. 10:20
 10/33 anonim ***** válasza:
88%

És mi a garancia,hogy a kölkök itthon fognak dolgozni?

Ja,és 65 éves korig tartson el valaki más,felelőtlen embereket,akik a semmire potyogtatnak,hogy ha megéli a nyugdíjas kort,akkor esetleg a rezsit ki tudja fizetni?

Meg persze a tanár is dolgozzon 200 ezerért,hogy a sok tudatlan élje világát a 8 általános,szakmunkás végzettségével?

2023. jan. 3. 10:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!