Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Egy férfi éjszakánként bejárká...

Egy férfi éjszakánként bejárkált az udvaromba és a rendőrség nem tett semmit, ez normális?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Röviden az a történet hogy van egy férfi a falumban aki félmeztelenül járkált az udvaromban az éjszaka kellős közepén!!

Mikor megláttam hajnali 2 órakkor a szívem majdnem hogy megállt!!! Ekkor tárcsáztam a rendőrséget és még telefonáltam addig bámult engem az udvar kellős közepén míg én az ablakból figyeltem… gondolhatjátok hogy ebben a ködben milyen para volt ez a helyzet.. a rendörök kb 30 perc múlva értek ide de akkor már az utcán kezdett kóborólni.. ott elkapták és igazoltatták majd HAZAKÜLDTÉK!!!! Ennyi volt az intézkedés!! Ez volt tegnap!!!

Most 0:05 ismét hallotam valamit az udvaromból és mire az ablakomhoz értem nem láttam semmit! 27 éves férfi létemre félek!!!

Ez normális volt a hatóság részéről?

Nem csak velem történt ez meg a faluba!

2022. nov. 11. 00:16
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Hát akkor vagy megspórolod továbbra is azt az 5 mp-et, vagy ez a jó ember legközelebb be is fekszik melléd.
2022. nov. 11. 18:25
 22/22 anonim ***** válasza:

rakj ki ilyesmit!

[link]

2022. nov. 11. 19:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!