Előfordult már valakivel, hogy az ügyvédje nagyon becsapta és nem volt hajlandó semmiképpen helyrehozni, amit elrontott?
Nagyon örülnék konkrét eset leírásának. Privát?
Az is megelégedéssel töltene el, ha valamilyen "jogi esetek" oldalt mutatna be, vagy linkelne valaki a válaszolók közül.
Köszönöm szépen előre is!
Miben áll a "becsapás" kérdező?
Ha nem vagy te magad is ügyvéd, márpedig nem vagy az, akkor azért Te nem ismered ennek a szakmának a szakmai - etikai szabályait.
Az, hogy Te ezt gondolod, még nem biztos, hogy - szakmailag - ez így is van.
Felszínes ígérgetés: "lehozza a csillagokat is."
Az esethez szorosan nem kapcsolódó témák (szex szóbahozatala pl.) Csak néztem sokáig, mint abban a bizonyos "moziban".
Nincsen önálló irodája. Kamarai tagságtól való eltiltás - huzamosabb ideig nem derült ki, hogy "kik" tiltották el. Időnként visszatérő zavaros gondolkodás "mindig üldözik, nem tud aludni." Menekül az elmeorvosi vizsgálat elől, amit részben meg is értek.
Gyakran szóbahozza a magánéleti válságait, amelyhez nem tudom, hogy nekem mi közöm van? Miért az ügyfélnek kell tanácsot adnia arra vonatkozólag, hogy visszajöjjön hozzá az elvált házastárs?
Szokott utalni arra, hogy sokan bekiabálnak neki, ellenségesek vele. Mindez 3 és fél éven át történik. Gyakran lebetegszik (immunrendszeri gyengeség,) mert túlhajtja magát a munkájában.
Azzal is szokott példálózni , hogy "isten majd mellettem lesz, ha ő nem".
Ami végleg kiverte nálam a biztosítékot, hogy a magánéletembe úgy szól bele, hogy a páromat lebeszéli a házasságról. Szimpla irigységből talán, hogy kétszer is el kellett válnia.
DE milyen KONKRÉT SZAKMAI ígéretet tett Neked, amit aztán - úgy véled szándékosan - nem tartott be?
Amit eddig írtál, már bocs, de az pics@füst, szakmailag.
Ebből nem derül ki a kolléga szakmai hibája, már ha volt.
Oké, itt valami nagyon félrement. :D
Te fizetsz egy szolgáltatásért 3,5 évig hogy ő a méregdrága óradíjában ne az ügyről beszéljen!?
Te vagy nagyon nem vagy okos. Vagy ez a kérdés egy hülyeség.
Maradok az 1-es válasz igazságtartalmánál. (Valószínűleg csak vele érdemes még privátban is leveleznem.)
A 2-es szövegdoboz nélküli kommentemet kérném szépen figyelembe venni a továbbiakban!
Értem, kérdező!
Konkrétumot nem vagy képes mondani, csak ontod itt az összefüggéstelen és értelmetlen f@szságaidat.
És így hibáztatsz egy ügyvédet, akinek a szakmájáról gyakorlatilag fingod sincs....
Még ügyvédjelölt koromban megtanítottak rá, hogy kell a magadfajta idióta gyökerekkel bánni...
Na azt kapod, most te is a kollégától, te f@sztarisznya!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!