Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Egy férfi éjszakánként bejárká...

Egy férfi éjszakánként bejárkált az udvaromba és a rendőrség nem tett semmit, ez normális?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Röviden az a történet hogy van egy férfi a falumban aki félmeztelenül járkált az udvaromban az éjszaka kellős közepén!!

Mikor megláttam hajnali 2 órakkor a szívem majdnem hogy megállt!!! Ekkor tárcsáztam a rendőrséget és még telefonáltam addig bámult engem az udvar kellős közepén míg én az ablakból figyeltem… gondolhatjátok hogy ebben a ködben milyen para volt ez a helyzet.. a rendörök kb 30 perc múlva értek ide de akkor már az utcán kezdett kóborólni.. ott elkapták és igazoltatták majd HAZAKÜLDTÉK!!!! Ennyi volt az intézkedés!! Ez volt tegnap!!!

Most 0:05 ismét hallotam valamit az udvaromból és mire az ablakomhoz értem nem láttam semmit! 27 éves férfi létemre félek!!!

Ez normális volt a hatóság részéről?

Nem csak velem történt ez meg a faluba!

2022. nov. 11. 00:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Vagy zakkant elméjű, vagy csattrészeg volt. De amúgy mégis, mit csináljanak vele szerinted, akármelyik eset volt? Kössék láncra? Menjen a börtönbe? Ha még egyszer előfordul akkor tegyél feljelentést. Egy kamera se ártana.
2022. nov. 11. 08:04
 12/22 A kérdező kommentje:

Részeg volt

A kapum nyitva volt sajnos és így jutott be, a rendőrök még nekem álltak hogy miért volt nyitva a kapum :DD

Ha az ilyen gyökeret gázpisztolyal ledurrantom akkor is én leszek a hibás mi??

2022. nov. 11. 10:18
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a törvény a bűnözőket védi
2022. nov. 11. 10:44
 14/22 anonim ***** válasza:
90%
#12: Az mitől jó, ha szembe lövöd gázpisztollyal? Annyit érsz el csak vele, hogy nem talál ki a kapun, hanem ottmarad! Meg még fel is jelenthet, elvégre nem támadott meg!
2022. nov. 11. 10:45
 15/22 anonim ***** válasza:
#13: Ez a jóember nem volt bűnöző.
2022. nov. 11. 10:47
 16/22 anonim ***** válasza:
90%

Gázpisztollyal rálőhetsz, a rendőrség kiérkezéséig fizikailag ott tarthatod, de megütni pl nem ütheted meg, akkor sem ha ő kezdi.

A lényeg, hogy csak védheted magad, támadni nem támadhatsz (úgy, hogy annak nyoma legyen).

2022. nov. 11. 11:10
 17/22 anonim ***** válasza:
90%
Miért nem zárod a kaput???
2022. nov. 11. 11:32
 18/22 anonim ***** válasza:
8%
#16: Ezekből semmi nem igaz.
2022. nov. 11. 11:41
 19/22 anonim ***** válasza:

Hallgatom kimerítő indoklásod.

2022. nov. 11. 12:22
 20/22 A kérdező kommentje:

17

Kocsim miatt nyitva van

Saját lustaságom

2022. nov. 11. 18:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!