Egy férfi éjszakánként bejárkált az udvaromba és a rendőrség nem tett semmit, ez normális?
Sziasztok!
Röviden az a történet hogy van egy férfi a falumban aki félmeztelenül járkált az udvaromban az éjszaka kellős közepén!!
Mikor megláttam hajnali 2 órakkor a szívem majdnem hogy megállt!!! Ekkor tárcsáztam a rendőrséget és még telefonáltam addig bámult engem az udvar kellős közepén míg én az ablakból figyeltem… gondolhatjátok hogy ebben a ködben milyen para volt ez a helyzet.. a rendörök kb 30 perc múlva értek ide de akkor már az utcán kezdett kóborólni.. ott elkapták és igazoltatták majd HAZAKÜLDTÉK!!!! Ennyi volt az intézkedés!! Ez volt tegnap!!!
Most 0:05 ismét hallotam valamit az udvaromból és mire az ablakomhoz értem nem láttam semmit! 27 éves férfi létemre félek!!!
Ez normális volt a hatóság részéről?
Nem csak velem történt ez meg a faluba!
Bamög én udvaromba volna egy ilyen aljadék, csak szimplán kiengedném a 2 80 kg kuvasz kutyát szimatolni.
A többit a természet elvégezné.
Ha ilyen időben félmeztelenül járkál, valószínűleg be van nyomva, mint a rajzszög.
Amúgy meg nincs kutyád? Hiba!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!