Mostanában rengeteg olyan autóbaleset történik a magyarországi utakon (pl rossz irányba haladás az autópályán stb), amely egyszerűen megelőzhető lenne. Támogatnátok azt, hogy a jogosítvány megszerzéséhez kötelezően IQ tesztet kelljen elvégezni?
Ilyenek balesetekre gondolok: [link]
De most is volt ilyen: [link]
Ezeket egy egyszerű, kötelezően elvégzett IQ teszttel meg lehetne előzni.
Mondjuk a jogosítvány megszerzéséhez legalább 90-es IQ- val kelljen rendelkezni. Támogatnátok?
Ezzel megelőzhetőek lennének szerintem az ilyen idióta balesetek.
Elvileg 8 általánoshoz van kötve.
A baj csak az, hogy mindenkit átrugdosnak az általános sulin.
AZ IQ teszt ilyen esetkben teljesen értelmetlen, rengeteg ilyen esetnél akár 140-es IQ-ja is lehet az illetönek.
Másrészt a jogosítvány megszerzésének (tudtom szerint) feltétele a 8 általános elvégzése, ehhez meg szükséges a +/- 100-as IQ.
A belinkelt két videó közül az elsö nem MO-on van.
Másrészt én nem vettem észre, hogy RENGETEG ilyen baleset lenne, legfeljebb annyit, hogy ezeknek nagy visszhangja van.
Az IQ teszt meg hülyeség.
A 9gag sokkal régebben létezett, mint a tiktok, a tiktok konkrétan elviszi a forgalmat a 9gagtől.
Plusz, ha ismered az oldalt, tud
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!