Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mostanában rengeteg olyan...

Mostanában rengeteg olyan autóbaleset történik a magyarországi utakon (pl rossz irányba haladás az autópályán stb), amely egyszerűen megelőzhető lenne. Támogatnátok azt, hogy a jogosítvány megszerzéséhez kötelezően IQ tesztet kelljen elvégezni?

Figyelt kérdés

Ilyenek balesetekre gondolok: [link]

De most is volt ilyen: [link]

Ezeket egy egyszerű, kötelezően elvégzett IQ teszttel meg lehetne előzni.

Mondjuk a jogosítvány megszerzéséhez legalább 90-es IQ- val kelljen rendelkezni. Támogatnátok?

Ezzel megelőzhetőek lennének szerintem az ilyen idióta balesetek.

2022. nov. 9. 20:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
#9 Ez így igaz, de a 9gag hongkongi eredetű, és Hongkong 1997 óta a kínai kommunista párt irányítása alatt állt. Ezért van, hogy manapság a mémek helyett a tartalma 99,99999%-ban tiktok videókból áll. Gyakorlatilag tiktok proxyoldal lett. Nyisd meg, nézd meg, hány függőleges videó van rajta. Az mind tiktok szar, amivel a KKP eteti a "nyugatot", hogy minél hülyébb legyen.
2022. nov. 9. 21:09
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Van benne valami, de az biztos, hogy a 9gag nem a tiktok propagandaoldala.

Ezt az egyet szeretem benne, hogy nem propagálja a tiktokot.

2022. nov. 9. 21:17
 13/13 anonim ***** válasza:
76%
Én a kérdések kiírását kötném IQ teszthez.
2022. nov. 9. 23:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!