Lehet jogi következménye, ha meghívót küldök non-profit szervezetek e-mail címére?
Figyelt kérdés
Szeretnék létrehozni egy olyan csoportot Facebook-on, ahol állattartók kérhetnek segítséget egymástól ítélkezés és személyeskedés nélkül. Állatvédelmi szervezetek szeretnék meghívni, mivel nekik tapasztalatuk van, sok mindenben tudnak segíteni. Természetesen nyilvános e-mail címre küldenék meghívót, de ha valamiért zokon vennék, akkor annak lehet következménye?
Egyszeri e-mail, soha nem küldeném újra, természetesen a jelentkezés is teljesen önkéntes.
tegnap 19:46
1/3 anonim válasza:
Nem, nincs. Jószándékból küldöd, ez egy szokványos megkeresés, hátsó szándék nélkül.
2/3 anonim válasza:
Nem. Onnantól LEHET gondod, ha kérsz pénzt, vagy valami fotót/logót felhasználsz.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem, nem célom pénzt kérni, én a tapasztalat miatt gondoltam rájuk, mert sok mindennel találkoznak és tudnak tanácsot adni. Természetesen fotót, logót sem akartam felhasználni.
tegnap 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!