Mit szóltok a mostani népszámlásáshoz, mi ez?
Figyelt kérdés
Tegnap kaptuk és kiestem a cipőből ahogy olvasom a kérdéseket. Nekem ez vagyonnyilatkozatnak meg tartózkodási hely azonosításnak meg mindennek tűnik csak nem népszámlálásnak!!2022. szept. 27. 15:00
31/32 A kérdező kommentje:
Hát igen, az, hogy zavar az adatgyűjtés általánosságban vagy hogy zavar az adatgyűjtés bizonyos konkrét információkról két külön dolog, ezt nem érteni... Csak azért mert mindenféle adatunk gyűlik az életünk során ilyen olyan módon még nem jelenti azt, hogy most már soha semmiféle konkrét adatomnak a gyűjtése nem zavarhat míg élek. Még az csak az kéne, birkáknak lehet jó ez így, én nem vagyok birka mentalitású!
2022. szept. 28. 15:10
32/32 anonim válasza:
#31 "én nem vagyok birka mentalitású!"
Hát, márpedig az vagy. Hiszen próbáljuk neked elmagyarázni mi miért van, de csak nem fogod fel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!