Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit szóltok a mostani népszáml...

Mit szóltok a mostani népszámlásáshoz, mi ez?

Figyelt kérdés
Tegnap kaptuk és kiestem a cipőből ahogy olvasom a kérdéseket. Nekem ez vagyonnyilatkozatnak meg tartózkodási hely azonosításnak meg mindennek tűnik csak nem népszámlálásnak!!
2022. szept. 27. 15:00
A kérdező szavazást indított:
Rendben van az egész.
Nekem is furcsa.
28 szavazat
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
61%

Azt is megkérdezi mi a vallásod, voltá e mán küfődön

A népcsoporthoz azt kell írni hogy kevertfajú vagy mélymagyar eresztény Fideszes?

2022. szept. 27. 15:02
 2/32 anonim ***** válasza:
69%
#1 Azt kell írni hogy keresztény fideszes, és oda kell tenni az X-et hogy együtt élsz a meleg szeretőddel. A Fideszben ezen nem lepődnek meg, annyi ilyen van közöttük.
2022. szept. 27. 15:04
 3/32 anonim ***** válasza:
60%

“ Azt kell írni hogy keresztény”

A kereszténység pont olyan, hogy nem kellene vele kérkedni, és nem hagyományként kéne azt mondani me a nagyszüleim is azok voltak én is annak vallom magam -> vallásos hanem úgy is kéne élni, lelkiismerettel és Istenfélelemmel -> Hívő

2022. szept. 27. 15:07
 4/32 anonim ***** válasza:
56%
A feltett kérdések és a névvel történő beazonosítás mellett nekem még ezeknél is furcsábbak az instrukciók amit a népszámláló házalók kaptak. Ilyen komoly kitartó üldözést soha nem kellett rendezniük mint amire most kaptak utasításokat és ha nem járnak sikerrel utána a jegyzőnek kell folytatni az üldözését azoknak akik nem tettek bevallást. Ilyenre nem volt példa ezelőtt valamiért ez a népszámlálás most igenis más mint az eddigiek.
2022. szept. 27. 15:07
 5/32 anonim ***** válasza:
65%

Most majd a kitöltéskor én is hazudni fogok reggel délben meg este is, mint a politikusaink is szoktak.

Kíváncsi leszek, hogy lesz-e következménye :)

2022. szept. 27. 15:08
 6/32 anonim ***** válasza:
63%

10 évente van népszámlálás (nem csak Magyarországon), és mindig kb ilyen kérdések vannak. Én semmi olyat nem látok benne, amitől ki kellene esni a cipőből. Lakcímedet eddig is tudták, földhivatalban a házról is megvan sok minden, szóval nem kell bedőlni a konteóknak.

Vannak kötelező és kihagyható kérdések is.

2022. szept. 27. 15:09
 7/32 anonim ***** válasza:
25%

A kérdésekkel semmi probléma, mindig ilyesmi szokott lenni.

Egyedül azt nem értem, hogy miért engedik online is. Bárki bármit beírhat. Ha van népszámlálási biztos, ő nem csak kérdez, hanem valamennyire szemrevételez is, amennyire tud. Hogy pl. a lakáskörülményeknél egy putrinál ne azt írják, hogy 100 milliós ingatlan.

Most mi lesz a biztosíték arra, hogy nem lesznek kamu válaszok?

2022. szept. 27. 15:35
 8/32 NTBS ***** válasza:
65%
Teljesen rendben van.
2022. szept. 27. 15:37
 9/32 anonim ***** válasza:
62%
Teljesen rendben van szerintem is.
2022. szept. 27. 15:39
 10/32 anonim ***** válasza:
41%

Szánalmasan ostobák vagytok!

Ezek az EU minden tagállamában azonos kérdések, és korábban is hasonlóak voltak a népszámlálás kérdései.

Ez az amikor az ország lakosságának valós helyzetét fel lehet mérni és nem csak facebook-os szavazásokkal meg pont szerintetek nem pontos ksh kimutatásokkal lehet majd találkozni.

Miért akartok hazudni?

Netán szégyenlitek hogy van tévétek vagy épp hogy nincsen? Miért zavar ha megkérdezik melyik felekezethez tartozónak valljátok magatokat? Nem tartoztok sehová, akkor mit bánt ha az aki meg igen, az elmondja?

Minimális tudásotok sincsen a valóságról, de a fideszezés meg orbánozás az egyből jön tőletek.

[link]

2022. szept. 27. 15:44
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!