Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mekkora büntetést fog kapni...

Mekkora büntetést fog kapni apa? Késsel fenyegette Anyát.

Figyelt kérdés
Én hívtam ki a rendőröket. Anya a sarokba volt Apa pedig felette állt késsel, neki kellett mennem Apának. Anya holnap tesz feljelentést.

2022. szept. 4. 11:08
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
45%
Azért fura, hogy késsel fenyegetőzik, kimennek, aztán hagyják az egészet hogy majd holnap reggel...
2022. szept. 4. 11:43
 22/29 anonim ***** válasza:
95%

Nővérem volt hasonló helyzetben, bár ott nem késsel való fenyegetőzés volt.

A férje megütötte, első feljelentésnél 30 napos távoltartást szabtak ki.

Vagyis 30 napig nem mehetett a közös lakásba, de sajnos miután letelt a 30 nap, ugyanúgy visszaköltözhetett.

Közben a nővérem beadta a válópert, de nem tudott sehová költözni amíg nem váltak el és nem adták el a lakást, így lett közben újra megütötte a férje.

Akkor kapott , ha jól emlékszem, 8-9 hónap felfüggesztettet.

Mikor már elváltak és megvolt a vevő a lakásra, akkor jött egy újabb verés még a kiköltözés előtt.

Ment megint a feljelentés és végre kb.másfél évre lecsukták. ( azért írom, hogy kb. mert ez néhány éve történt már,nem mindnere emlékszem pontosan. )

És igen, neki is úgy volt, hogy másnap kellett bemennie a rendőrségre feljelentést tenni.

Ott látlelet is kellett.

A viccelődökkel meg ne foglalkozz, valószínűleg szerencséjükre nem éltek ilyet még át, vagy láttak eddig hasonló szituációt, így nem tudják felfogni, milyne súlyos ilyenkor a lelkiteher a bántalmazott szeretteinek.

Mivel akkor még külföldön éltem, én sem tudtam a nővérem mellett lenni, szörnyű érzés volt.

2022. szept. 4. 11:48
 23/29 anonim ***** válasza:
93%
Ja azt kifelejtettem, hogy kihívta a rendőröket, a férjet és őt is bevitték a rendőrségre, de magát a feljelentést másnap tette, újra be kellett mennie.
2022. szept. 4. 11:49
 24/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2022. szept. 4. 11:50
 25/29 anonim ***** válasza:
41%

Semmit!!!!

En ennel sokkal rosszabb dolgokert tettem feljelentest,nem egy, nem ketto, hanem joval tobb eset miatt es az illetekeseket SEMMIT nem tettek!

Kukdtek egy levelet, amiben az allt, hogy az illetot nem sikerult elerni az adott telefonszamon!!!!

Szo szerint! A mai napig orzom azt a szanalmas papirt!!!

Amig nem folyik ver,amig nem nyomjak ki a szemedet, addig nem tesznek semmit!!!!🤮

2022. szept. 4. 11:55
 26/29 anonim ***** válasza:
36%
Semmit nem fog kapni. Anno a nagybátyám nekiment a papának, mamának. Kihívtuk a rendőrséget, nem csináltak semmit, mert hogy nem történt tettlegesség... Pedig a papa arcán voltak nyomok.
2022. szept. 4. 11:56
 27/29 anonim ***** válasza:
5%
Én azért meghallgatnám a másik oldalt is
2022. szept. 4. 12:04
 28/29 anonim ***** válasza:
47%
Gyakorlatilag semmit. Ahogy előttem írták max hoznak egy távoltartási végzést.
2022. szept. 4. 12:35
 29/29 anonim ***** válasza:
57%

Baszhatjatok gyerekek. Itt tudjátok miért nem lesz semmi, elmondom nem a hatóságok miatt.

Anyuka holnap még talán felfokozott állapotba HA bemegy él magánondítvánnyal. Fél év mulva általában visszavonják a vallomásukat is mert hàt azota minden szép és jó.

Ha be se megy akkor meg semmi hisz a kapcsolati erőszak - ami kb ennyiből megállapítható - vagy egy zaklatás mind magánindítványos. Szóval ha anyuka azt mondja hogy áh nem élek magánindítvánnyal akkor az eljárás vagy megsem indul vagy megszűnik magánindítvány hiányában.

Úgyhogy ugathattok itt de ezeket a dolgokat mind a sértettek szokták megbuktatni.

2022. szept. 4. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!