Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy ismerosom azt beszelte...

Egy ismerosom azt beszelte rolam hogy en ongyilkosaggal fenyegettem ot, mindenki lenez es kinevet barkit latok, hogyan legyek tul ezen?

Figyelt kérdés

Tavaj volt egy munkahelyem, tele rossz emberekkel (gyar)

Volt ott egy fiu aki tetszett nekem bevallom, es elegge rosszul voltam amiert nem kellettem neki. Ezt alairom, igy volt!

Egy evet sem dolgoztam ott.

Kis varos ha elmegyek pl vasarolni nincs olyan hogy ne futnek ossze valamelyik regi munkatarsammal, nem is koszonok nekik meg semmi, megis nevetnek, osszesugnak, es latom rajtuk hogy leneznek engem

Megtudtam hogx az a fiu aki tetszett nekem, azt beszelte rolam mindenkinek munkaba, hogy en ongyilkosaggal fenyegettem ot hogy legyen velem

Egy bolondnak allit be engem masoknak, es sosem erdekelt mit gondolnak rolam masok, most sem! De ez, hogy engem mindenki lenez miatta, mert bealit egy bolondnak, felhaborito! Sosem mondtam neki azt hogy ongyilkos akarok lenni

Hogyan legyek tul ezen hogy valaki kitalalt rolam egy ilyet? Mindig felek hogy ha uj munkahelyre megyek, ott lesz valamelyik pusztulat azok kozul az emberek kozul, es ott is en leszek a bolond majd...

2022. aug. 22. 12:39
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Es a legdurvabb hogy en messzebb lakok a varostol, es vannak erre is regi munkatarsaim, azok meg elmondtak az itteni embreknek hogy en meg akartam magam olni egy fiu miatt. En vagyok a bolond lany aki omgyilkos akar lenni
2022. aug. 22. 12:42
 2/13 A kérdező kommentje:
A csaladom fulebe is eljutott ez a dolog persze...es ok meg haragudnak ram amiert rolam ilyeneket beszelnek
2022. aug. 22. 12:43
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
És... végül öngyilkos lettél?
2022. aug. 22. 12:43
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem mondtam olyat sohasem hogy en ongyilkos akarok lenni
2022. aug. 22. 12:44
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
ez az Eléggé rosszul voltam... mit takar?? :O
2022. aug. 22. 12:47
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

Na hát akkor nincs probléma. Az a lényeg hogy nem akarsz az lenni és nem lettél az.

Azt hogy a többi mit gondol rólad? Ahogy Dagadt Állat mondja: "le kell jönni róla".

Ha egyedül nem megy, az orvos felír neked ebből:

[link]

2022. aug. 22. 12:48
 7/13 A kérdező kommentje:
5. Szomoru voltam egy ideig ennyi
2022. aug. 22. 12:49
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor ez rágalmazás, jó hírnév megsértése te meg terjeszd el hogy bepereled!! Egyből leakad rólad!!! Hajrá!!
2022. aug. 22. 12:54
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha találkozol velük, akkor mosolyogj, köszönj. Mondd nekik, hogy mennyire örülsz, hogy otthagytad azt a munkahelyet, mert a mostani helyeden nincsenek feltűnési viszketegséggel kűzdő idióták, akik azért keltik rossz híredet mert nem áll fel nekik.... Mutasd azt, hogy jól vagy, ne pedig egy szorongó görcs. Aztán majd találnak maguknak új prédát.

(Off: Rólam a nővérem mondta azt mindenkinek, hogy drogos és alkoholista vagyok (sose drogoztam) csak mert ki mertem törni az aranykalitkából. Egy ismerősöm célzott rá, hogy milyen jól nézek ki. Én meg rákontráztam, hogy jaja drogos létemre elég jól tartom magam. Aztán megbeszéltük az ismerősömmel, hogy milyen durva, hogy össze-vissza hazudoztak rólam)

2022. aug. 22. 12:56
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk úgy, hogy elsétálsz a rendőrségre.

"227. § (1) Aki a 226. §-ban meghatározottakon kívül mással szemben

a) a sértett munkakörének ellátásával, közmegbízatásának teljesítésével vagy közérdekű tevékenységével összefüggésben vagy

b) nagy nyilvánosság előtt

a becsület csorbítására alkalmas kifejezést használ, vagy egyéb ilyen cselekményt követ el, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."

Rohadjon meg az ilyen.

2022. aug. 22. 13:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!