Mekkora büntetést fog kapni apa? Késsel fenyegette Anyát.
Figyelt kérdés
Én hívtam ki a rendőröket. Anya a sarokba volt Apa pedig felette állt késsel, neki kellett mennem Apának. Anya holnap tesz feljelentést.2022. szept. 4. 11:08
1/29 anonim válasza:
Remélhetőleg börtönéveket. Sajnálom hogy ez történt.
2/29 anonim válasza:
Holnap?! Miért vár addig?!!! Miért nem hívtátok azonnal a rendőrséget?!
3/29 anonim válasza:
HOlnap tesz feljelentést? XD. szerintem várjatok még, hátha bocsánatot kér.
Vagy trollkodsz, vagy nemtom.. de inkább trollkodsz, már ne haragudj.
serpenyővel leütni és rendőrség. ne viccelj már.
4/29 A kérdező kommentje:
De a rendőr mondta hogy holnap reggel tud.
2022. szept. 4. 11:19
5/29 A kérdező kommentje:
Itt voltak nálunk.
2022. szept. 4. 11:19
6/29 anonim válasza:
holnap reggel... jó vicc. ott helyben megkérdezik, hogy tesz-e feljelentést.
7/29 A kérdező kommentje:
Azzonnal hívtam őket, de így is volt vagy fél óra mire ideértek pedig kb 200 méterre van az örs.
2022. szept. 4. 11:20
8/29 anonim válasza:
Semmit nem fog kapni sajnos, mert nem történt meg a tettlegesség. Esetleg 30 nap távoltartásit.
Ennyi idő alatt anyukád adja be a válópert, és kezdje el intézni a lakhatásotokat, ha nem közös a lakás - ha igen, akkor is jobb ha máshol hűlúzzátok meg magatokat a válásig.
Ja, tudom, mindjárt jön majd a válasz, hogy anyukád nem tud/akar elválni, mert nem tudna megélni.
9/29 A kérdező kommentje:
De van ezzel kapcsolatba itt valakinek tapasztalata hogy mennyi a büntetés ilyenért?
2022. szept. 4. 11:22
10/29 anonim válasza:
8: hirtelen semmi nem lesz jó :D mindenre lesz indok, hogy miért nem jó válasz XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!