Mekkora büntetést fog kapni apa? Késsel fenyegette Anyát.
Figyelt kérdés
Én hívtam ki a rendőröket. Anya a sarokba volt Apa pedig felette állt késsel, neki kellett mennem Apának. Anya holnap tesz feljelentést.2022. szept. 4. 11:08
11/29 A kérdező kommentje:
Régebben van orvosi papírja arról hogy apa bántotta.
2022. szept. 4. 11:22
12/29 anonim válasza:
9: szerintem te vagy a késsel fenyegetőző apuka. ;)
13/29 A kérdező kommentje:
Ez megtörtént ma reggel
2022. szept. 4. 11:27
14/29 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nagyobbik fia.
2022. szept. 4. 11:28
15/29 anonim válasza:
16: van, hidd el ;) bőven elég, hogy ne legyen késsel fenyegetőző őrült. Sőt :)
16/29 A kérdező kommentje:
Gondolom te nem voltál hasonló helyzetbe, akkor nem viccelődnél emberek szenvedésével. Szégyeld magad.
2022. szept. 4. 11:33
17/29 anonim válasza:
Sajnos így van azonnal csak bejelented az ügyet. Csak hétköznap tud feljelentést tenni.
18/29 anonim válasza:
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést.
19/29 anonim válasza:
16-os: de, csak én az áldozat voltam, aki tett az ügy érdekében. Persze nem fenyegetőzés volt, hanem egy részeg sofőr belerongyolt a házba.
Már ott elbuktot az egész, hogy nem tett azonnal feljelentést a feleséged.
20/29 A kérdező kommentje:
De én a fia vagyok, ezt miért nem hiszed el. Akkor valószínű csak 30 nap távoltartást fog kapni? Anya beadja a válási papírokat.
2022. szept. 4. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!