,vèleményetek,szerint mennyit kap a két szülő akit letartóztatták gyerek gyilkosságért?
Azt hittem, h a mostani, csepregi lisfiu halalaval kapcsolatban kerult kiirasra a kerdes.
De akkor ez inkabb csak elmeleti?!
Nem ertem a felhaborodast, kerdezo.
Nem tetted egyertelmuve, h pontosan minek kapcsan kersz velemenyt. Holott a valaszolok kertek.
Tovabba nem biztos, h mindenki naprakesz hirekkel.
Ha belinkelted volna a hirt, akkor bizonyara masmilyen valaszokat kapsz.
(11es voltam.)
Ez olyan, hogy ha valaki csúnyán néz rád akkor stresszelt. Mire a szervezet visszahűl, idő telik el amit számodra hasznos dolgokra is fordíthattál volna. Legyen ez az idő 10 perc, magyarul a csúnyán nézésnek olyan a hatása mintha a fix élettartamod 86 év lenne, de az illető miatt ez lerövidülne 85 év 364 nap 23 óra 50 percre. Vagyis kvázi gyilkosság, a tervezett minőségi élettartamodat 10 perccel megrövidítették, mert nem tehetted meg azt amit épp akkor akartál. Mivel tökéletes ember nincsen, így a pofon mehet bárkinek ha egy idealizált világ képét hajszolod.
Viccet félretéve, a tettek súlyossága között nyilván van különbség, 10-12 évre tippelek.
Szerencsére nem tudtam róla, nemis akarok hallani ilyen moslék emberekről.
De a vedonot is rohadt erősen megkellene büntetni mert ha ö normálisan vegzi a dolgat azokkal a gyerekekkel ilyen nem történt volna meg!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!