,vèleményetek,szerint mennyit kap a két szülő akit letartóztatták gyerek gyilkosságért?
Figyelt kérdés
Nem vagyok erőszakos ember de mindennap leosztanám nekik azt az 1-2 pofont2022. aug. 6. 10:18
1/20 anonim válasza:
Miről beszélsz? Vagy csak úgy elméletileg gyűlölködsz, te nem erőszakos ember?
2/20 anonim válasza:
Úgy tapasztaltam, tizenpár évet ér egy emberélet, ha kisbaba volt, akkor alig valamit, nem tudom, mért. Talán a kicsi nem olyan "értékes" még...
3/20 anonim válasza:
Linkeljétek már be azt a gyilkosságot, anélkül csak a nem erőszakos ember akarja az agresszióját kiélni valami ürüggyel. Valami ok csak kell hogy mások megveréséről fantáziáljon.
4/20 A kérdező kommentje:
1.mirőr beszélsz tudod te mit tettek a gyerekel???tán te is ilyen vadállat vagy??????
2022. aug. 6. 10:24
5/20 anonim válasza:
Kedves kérdező, ha majd börtönbe kerülsz, kedvedre kereshetsz magadnak ott benn ilyen bűnösöket, és ha erős vagy, veregetheted őket.
6/20 A kérdező kommentje:
Senkit nemkiröl nem fantáziálok csak egy kérdést tettem fel,de nézzétek a híradót
2022. aug. 6. 10:26
7/20 anonim válasza:
Úgyhogy légyszi, a konkrét esetet, mert az utolsó amiről tudok, mikor az a tetűláda agyonverte a két lányt- az anya hiába akarta elérni hogy ne legyen láthatás, apuci jogai szokás szerint fontosabbak voltak mint a gyerek biztonsághoz való joga. Úgyhogy beszélgethetnénk arról, a bíróságok , akik kikényszerítik a láthatást. mily mértékben bűnösök a halálesetekben
8/20 anonim válasza:
".mirőr beszélsz tudod te mit tettek a gyerekel?" NEM tudom, ugyanis kerülöm a híradót, ezért kértem linket. De valahogy nem sikerült megmutatnod az esetet, csak hisztériáznod.
9/20 A kérdező kommentje:
Már bánom hogy feltettem a kérdést,vagy félreérthetö voltam,de sok ilyen kérdés volt fent amikor a szülök megölték a babájukat,mégse a szülök ez védtèk
2022. aug. 6. 10:29
10/20 anonim válasza:
Újra kérdezem, milyen eset, mikor, mert a vaktában vagdalkozásod fáraszt. Oké, fröcsögtél volna egy jót, én meg akadályozlak te kis nem agresszív hogy kiélnéd a gyűlölködési hajlamodat. Nos, még mindig kérném konkrét esetet. És ne évekkel ezelőttit bányássz elő, hanem azt, amin most felháborodtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!