Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha esetleg börtönbe kell...

Ha esetleg börtönbe kell mennem, számíthatok arra, hogy úgy fogadnak a rabok mint ezt a fiút?

Figyelt kérdés

Debrecenben élek, sajnos van 1-2 ügyem amiért 1 fokon börtönt kaptam. Namost, ha Budapestre kerülnék vagy a Márianosztraiba, amik kemény börtönök és 10 személyes zárkába kerülnék, mennyi az esélye, hogy így fogadna a többi rab mint ezt a fiút és ugyanezek történnének velem is? Mert én egy visszahúzódó, csendes, gyengébb fizikumú magyar ember vagyok és félek rendesen. Nem véletlenül kérdezem. De szerintem valóságba ma nem így megy, mert ez egy film.

[link]

2022. júl. 29. 23:18
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Lesz@rom, hogy nem bíznak bennem a rendőrök, csak hagyjanak békén, mert következő megállításnál nem kellemesen fogok velük beszélni.
2022. júl. 31. 21:50
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
Meg minden nap feljár a politika rovatba kérdéseket feltenni, és ezek az ügye körül forognak. Mindenki hibás, csak ő nem.
2022. aug. 1. 00:20
 33/39 anonim ***** válasza:
100%

Jah, ő csak lopott :D

Levike, beszélj tisztelettel a rendőrökkel. Bár hamarosan mész a börtönbe, ott meg pláne legyél tisztelettudó a börtönőrökkel, és reménykedj, hogy nem tudják ki vagy, mert a pofátlanságot nem szeretik.

2022. aug. 1. 08:11
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősöm kapott behívót Márianosztrára. Nem akarta hogy szétkúrják a valagát, inkább öngyilkos lett. Tiédet lehet szét fogják úgy készülj
2022. aug. 3. 16:33
 35/39 anonim ***** válasza:
Ki az a levike?
2022. szept. 4. 21:41
 36/39 anonim ***** válasza:
66%
Egy itteni börtöntöltelék.
2022. szept. 4. 22:19
 37/39 anonim ***** válasza:
Levike Iron Chanel?
2022. szept. 4. 22:32
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
Tudok pesti szakiskolá ahol cigányok vannak többségben. Hidd el... az van ami a videón...
2022. szept. 4. 22:43
 39/39 anonim ***** válasza:
83%
Nem ő az Iron Channel. Valami 30 év feletti, ha jól tudom, öltözőkbe lopakodott be, hogy pénztárcákat lopkodjon, és egyszer elkapták.
2022. szept. 5. 00:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!