Ha esetleg börtönbe kell mennem, számíthatok arra, hogy úgy fogadnak a rabok mint ezt a fiút?
Figyelt kérdés
Debrecenben élek, sajnos van 1-2 ügyem amiért 1 fokon börtönt kaptam. Namost, ha Budapestre kerülnék vagy a Márianosztraiba, amik kemény börtönök és 10 személyes zárkába kerülnék, mennyi az esélye, hogy így fogadna a többi rab mint ezt a fiút és ugyanezek történnének velem is? Mert én egy visszahúzódó, csendes, gyengébb fizikumú magyar ember vagyok és félek rendesen. Nem véletlenül kérdezem. De szerintem valóságba ma nem így megy, mert ez egy film.
2022. júl. 29. 23:18
1/39 árokpart válasza:
Nem annál már sokkal modernebb és civilizáltabb világ van egyébként is, a börtönök meg pláne.
2/39 anonim válasza:
Bocsi, bünözőkkel nem beszélgetek
3/39 árokpart válasza:
Akkoriban egy sima általános sulikban is megtörténtek hasonlóak. A 4-es túlkoros simán leverte a 3-as átlagos korú gyereket. A tanárok akkoriban az ilyennel abszolút nem foglalkoztak. Nem szóltak bele a diákok egymás közötti afférjaiba. Ma már minden más. A legkisebb dologért is simán ugrik a gyámügy.
4/39 anonim válasza:
Érdekes ez a probléma valahogy amikor bűnöztél nem érdekelt. Na pont erre jó a börtön, hogy kicsit megtapasztald, hogy milyen is az amikor valaki nem úgy viselkedik, mint ahogy kéne. Eléggé megérdemelnél egy igen alapos verést. Főleg ha 1-2 ügyed is van már. Előre kéne gondolkodni, nem útólag. Azt, hogy most milyenek a viszonyok nem tudom. De azért egy pár pofonra számíthatsz.
5/39 anonim válasza:
Ezzel a sráccal még egész jól bántak!
6/39 anonim válasza:
Hát bro' a zárkában a gyengéket megeszik reggelire. Nem így fogadnak egyből, várnak 1-2 napot felmérni mennyire vagy besz.ri és csak utána kóstolnak be 😅 Rá fognak érezni betörhető vagy-e, csicska leszel vagy köcsög (egyébként sem nyaralni mész). Viselkedj normálisan az őrökkel, tisztelettudóan akkor talán nem a nehézfiúk közé raknak és kevesebb verést kapsz.
7/39 A kérdező kommentje:
#4 A tiszalöki börtön ami közel van hozzánk, ott rengeteg 1 és 2 fős zárka van. Hívjanak oda be, mert ha a behívó olyan bv-be szól, hogy gyanús az ilyen, én nem vonulok be. Velem ezt nem fogják megcsinálni.
2022. júl. 29. 23:42
8/39 anonim válasza:
7: Elég hamar elkapnak, és bevisznek,és akkor sokkal rosszabbúl jársz. És ezt nem tudtad korábban? És, hogy hova hívnakb e az nem rajtad múlik.
9/39 A kérdező kommentje:
Figyelj. Ha a behívón az lesz, hogy xy napra 11 órára jelenjek meg Márianosztrán, én nem oda fogok menni, hanem a Tiszalöki börtönbe ugyan arra a napra, órára ami a Márianosztraiba lesz írva. Nem fognak tudni mit csinálni, akkor ott fogadnak be és ott leszek.
2022. júl. 29. 23:48
10/39 anonim válasza:
És ne itt keménykedj, majd ha bekerültél a megfelelő intézménybe ahova való vagy ott legyél ilyen kemény: "Velem ezt nem fogják megcsinálni.". egyébként mennyi időre kell bevonulj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!